![]() |
Cel mai bun dj roman in 2005 ?
01.) Allen
02.) Andy More House 03.) Marco Briguglia 04.) Demos 05.) Dubase 06.) Dudu 07.) Gubanu 08.) Haute Culture 09.) Horace Dan D. 10.) Rosario Internullo 11.) Kool 12.) Livio 13.) Maxx 14.) Gino Manzotti 15.) Optick 16.) Pagal 17.) Pedro 18.) Professor 19.) Raresh 20.) Raoul Russu 21.) Rhadoo 22.) Roli Breaker 23.) Seb 24.) Seba 1394 25.) Sky 26.) Snow 27.) Trigga 28.) Vasile 29.) Vali Barbulescu 30.) Down 31.) Rapala 32.) Leizaboy nu fac poll ca sunt prea multi .... |
eu zic livio...k l-am ascultat live si e tare baiatu...chiar dak face comentarii aiurea si se cam baga in seama de genu mai sunt cateva ore si se termina seara de sambata...mai sunt cateva ore de distractie, si ii place cum suna dj livio k zice d enshpe ori p program...deci cand tace baga muzica misto 8) :roll:
|
eu zic livio...k l-am ascultat live si e tare baiatu...chiar dak face comentarii aiurea si se cam baga in seama de genu mai sunt cateva ore si se termina seara de sambata...mai sunt cateva ore de distractie, si ii place cum suna dj livio k zice d enshpe ori p program...deci cand tace baga muzica misto 8) :roll:
|
in 2005 am fost fan Adrian Eftimie acum a decazut complet! dupa aia am aflat de Allen si am ascultat niste seturi de-ale lui si am ramas placut surprins...este un dj foarte dinamic...si marturisesc ca si acum mai ascult dj Allen...dar dj-ul meu de suflet ramane Optick ce poate sa ii iasa din manutele alea...e rupere :wink:
|
in 2005 am fost fan Adrian Eftimie acum a decazut complet! dupa aia am aflat de Allen si am ascultat niste seturi de-ale lui si am ramas placut surprins...este un dj foarte dinamic...si marturisesc ca si acum mai ascult dj Allen...dar dj-ul meu de suflet ramane Optick ce poate sa ii iasa din manutele alea...e rupere :wink:
|
eu zic dj optik
|
eu zic dj optik
|
Livio baga muzica super bine!...si optik imi place
|
Re: Cel mai bun dj roman in 2005 ?
dj allen .. dj optik .. dj vali barbulescu , dj ardian eftimie
|
optick...mm..bun..pune muzika dragutza..knd vrea el`..da` oricum nu face altmosfera asa cum face RHADOO 8-> i luv this man`..he`s the best`.. mai ales pt mine kare ascult mai mult minimal mai nou`..sunt unii kare nu`l sufera pt k deh..nu asculta genu..asta e..inainte imi place a mult d vali`..ma rog..cam comercial da` are melodii si seturi si pune(a) super si`n cluburi.. akum se lasa d dj-ala si e mare pakat dar deh.. asta e... sunt multii tineri cu talent akum...un bun exemplu G.I.C nush dak ati auzit inka d el da`.. o sa auziti cu siguranta ;) sau kiar fratele lu barbulescu..lucian ;) eftimie nu`mi place..mai ales k fura melodii..si deci nu prea`l suport din principiu..:)) livio & roby...tari ;) professor`..imi placea akum multi ani..avea nishte seturi bune la nextlevel.. live nush..nu l`am ascultat`..da atunci era kiar bun fraeru`..:))
|
well...
- optick - eftimie - rhadoo - pagal - pacat ca baga in vena la greu orlando stie cel mai bine care este preferatul meu ... si dc :p |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning