![]() |
Masina mea : Opel Vectra - B-34-WAY
2 Attachment(s)
Fara sa fac vreo \"discriminare\" intre multele masini puternice care au trecut pe la Legal Racing, mie mi-a placut cel mai mult Vectra asta. Din punctul meu de vedere, soferul este \"nebun\" si masina-i \"furioasa\" si cred ca aici o sa ma aprobe majoritatea...
Cele mai frumoase burnout-uri pe care le-am vazut in filmele din Romania, au fost ale ei... Bine, si TXA-u' s-a dovedit a fi un \"urs fioros\", dar la inima mi-a intrat mai mult WAY-u' De la cunoscatori vreau sa aflu tot ce se poate afla despre aceasta masina si soferul ei. |
3 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
....2
|
:D
Mda cu adevarat sunt niste masini care impreuna cu soferi fac show de fiecare data ex:DOD'u , WAY , TXA , BAV (nu ala mic) :D Cielo a lu' sebi !
Oricum tre sa fi \"nebun\" sa faci ce fac ei deci tot respectul pt cunostintze lor in domeniul asta |
da, misto masina. mai ales cand are Mille Miglia Evo pe ea.........cam ce are sub capota pt ca din ce-am inteles Sebi l-a cam batut la liniute
|
dap am un filmulet cu way vs sebi si l`a batut tot de pe aici de pe undeva l`am luat
|
Quote:
|
ummm ... sper ca glumati ...
Sebi are 230 de cai si Way are ~150 .... sa nu mai vorbim ca Sebi nu are NIMIC in masina inafara de un scaun pt sofer :P |
Filmul de care spunea ESPinoza arata intr-adevar ca Sebi il face pe WAY, dar trebuie ascultat cu atentie startul, ca din turatia motorului, se cunoaste ca WAY-u' nu \"se da\" complet la masina. Oricum, il ador :)
Nu mai stiu care spunea ca nu tre' sa fii neaparat \"nebun\" ca sa faci ce fac ei. Fratioare: daca-ti pun un matematician cu funduri de okelari pe fatza la volan, va face acelasi lucru? Nu cred :lol: |
nu se stie :twisted:
|
ESP: ala te ia cu integrale, derivate, parabole si alte kestii de soareci de biblioteca... in nici un caz cu un burn sau spin...
|
:D
Diferentza mare de cai intre way si cielo !
Este cu vreo 50-100 de cp mai tare cielo din cate stiu eu ! |
mah...
yo am un film,uletz numa unu scurt cu un burnout de la WAY... cand am incercat sa scot ala\"cums se face un burnout\" nu am putut... voi i-l avetzi? |
tekno: demonstratia? Aia din cate stiu nu este disponibila pe sit
|
shit! nasol.... :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning