![]() |
[comercial] vind piese lancia dedra
vind farurile anterioare;radiatorul de apa cu ventilatorul de racire;radiator climatizator;macara geam stinga fata electrica;yala stinga fata;bloc lumini;bloc stergatoare; 2jante in aluminiu cu cauciucuri;intrerupator geamuri electrice fata spate;masca din fata; tunelul care se afla intre scaune;triple spate....Preturile sint tratabile! Luna august ma puteti contacta si la nr.0740601038 !!!!!
|
Re: vind piese lancia dedra
ma intereseaza farul dreapta si semnalizarea dreapta daca le ai si la ce pret. de asemenea si planetarele daca sunt ok.
mersi |
Quote:
|
vind diverse piese lancia dedra la preturile care le oferiti voi!!!!! dar nu exagerati!!!
Trimite sms la nr 00393287826036 sau un email la [email protected] |
salut! ma intereseaza si pe mine,motorasul pas cu pas,cititorul de turatie (nu stiu exact daca asa se cheama)este acela care este prins pe aspiratie si lucreaza cind apesi pedala de acceleratie,si blocul de lumini,mersi pt atentie
|
si inca ceva :oglinzile laterale si etrieri spate daca este 4x4
|
salut am blocul de lumini,pot sa trimit si oglinzile daca le vrei, dar nu am inteles care e motorasul pas cu pas??? o fotografie eventual!
|
te rog sa-mi faci un pret la bloc si la oglinzi,si pt celelalte o sa le fac o fotografie
|
70 de euro blocul de lumini+ 2 oglinzi
|
oglinzile cum sint? electrice sau manuale
|
sint manuale ! Tu cum le vrei?
|
manuale
|
ai idee cumva blocul de lumini se potriveste si la prisma integrale?
|
eu am o prisma integrale dar am motor de dedra pe ea
|
ok atunci daca le vrei le trimit in tara saptamina viitoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning