![]() |
BMW E36 325I Coupe
15 Attachment(s)
masina facuta de C&c tuning cu f multi bani bagati
Jante 18 Flanse H&R Aluminiu originale Suspensie KW racing galbena SOft OBD tuning 2.5 24valve autoblocant aripi latite Esquise. bara fatza Riegher M cu tot cu nas. latita dupa aripile umflate bara spate custom cu 2 evacuari si difuzor demontabil portbgaj de CSL tobe borla pro Xs fara catalizatoare. Bord computer. piele cu scaune sport geamuri. trapa. electrice volan reglabil xenon faza scurta + proiectoare proiectoare originale M3 culoare ALB PERLat ambreiaj. nou cu flansa cardan. rulment cardan. ulei. cutie schimbate frane ZIMMERMAN fatza spate sport! NOI cu tot cu placute. defecte: masina este lovita partea stanga si am fost despaguit de catre asigurari si cu ce mai iau pe masina si ce mai am eu imii cumpar altceva piesele costa doar 6-7mil la orice user care dezmembrza pisica. manopera fiind mai scumpa la manopera si la vopsitorie. de asta o dau in pretul de 4000e! rotile nu sunt afectate. sunt afectate doar usa aripa spate si stlapul. este fugit de jos. dar am fost la multe serviceuri si a zis ca se poate face fara probleme. id cineva2002ro |
Re: BMW E36 325I Coupe
up...
|
up.. accept si combinatii
|
volanu si scaunele nu le vinzi ?
|
necesita retaptizare! volanul este Issota.
dami un volan la schimb. scaune textil la schimb si diferenta si ne intelegem |
si cam cat ai vrea diferenta ?
|
vorbim pe mess id cineva2002ro
3500euro! |
care vine zilele astea cu 3200euro cash o ia
|
ce an e masina?
|