![]() |
logan
4 Attachment(s)
nu stiu sa fac topic nu le am asa bine cu calculatoarele
|
Re: logan
cand nu vei stii sa faci ceva poti apela la unul din moderatorii sectiunii printr-un pm si te vom ajuta cu ceea mai mare placere
spor la tuning |
In opinia mea autocolantul dupa capota si spate chiar nu isi are rost!Asta e parerea mea!Pe viitor ce planuri ai cu ea?In principiu e ok!Incearca sa o tii cat mai clasic sa nu o incarci cu multe chestii nefolositoare si care nu isi au rostul!Bafta pe viitor!
|
exteriorul v-a ramane neschimbat pt ca nu pun accent pe asa ceva.
|
dar pe ce pui accent ? care-s planurile tale de viitor ?
|
Jantele sunt super ... Bafta in continuare.
|
eu pun accent mai mult pe motor iar cand nu o sa mai pot sa il mai modific cred ca o sa imi iau alta masina.
am cautat mult jantele pt ca vroiam ceva mai special care sa ajute si stabilitate, dar cred ca o sa schimb cauciucurile, momentam am 195/60/15 si as dori 205/55/15 |
pai..daca maresti puterea motorului iti trebuiesc alte frane...arcuri sport..e cam lantul slabiciunilor.. toata treaba ;)
|
arcurile le am, iar la urmatoarea plecare in germania sa iau si amortizoarele, franaele vor ramane neschimbate momentan.
|
cum pot si eu sa mai adaug poze?
|
3 Attachment(s)
uite cum poti atasa imagini :)
|
acest threadu poate fi inchis
|
1 acel thread a fost sters de catre un supermoderator si acesta va ramane in continuare daca userul va mai dori daca nu se inchide nu e o problema
2 ar fi o idee sa ne dai si noua mai multe informatii despre masina nu crezi??? |
man... chiar daca nu pui accentul pe exterior... da jos frate dungile alea... k te faci de ras
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning