![]() |
Alarma auto viper?
Salut,
Vreau sa-mi cumpar o alarma auto. M-am gandit la asa ceva: http://www.altshop.ro/alarma-auto-vi...01-p-8233.html . Cum vi se pare? Si de asemenea, puteti sa-mi recomandati un atelier SERIOS unde o pot monta? Daca o pot lua si monta in acelasi loc cu atat mai bine. |
Re: Alarma auto viper?
daca esti shocs pe care il stiu eu, am un coleg la munca, tot cu mitsubishi, si mi-a zis ca si-a pus alarma cu pager, de genul asteia, cumparata si montata la reprezentanta la voi acolo...
gogO. |
sal gogo! cum mai merge beer?:)
Hmm, si eu ma gandeam la reprezentanta. Cat l-a costat manopera? |
merge beer :P
cat despre alarma colegului, mi se pare ca a fost vreo 7 alarma cu vreo 8 manopera :) il vanez la munca si scot toate detaliile de la el :) revin cu un post |
bun, l-am intrebat, a luat alarma de la viper, a fost vreo 20 mil si a montat-o tot la viper, 2 mil si ceva manopera :)
|
Wow, scump in cazul asta, dar mersi ca ai intrebat! Am gasit la Delta Electronics (undeva pe la scanteii) alarma asta la $500 (deci vreo 15 milioane) cu tot cu montaj. Acum nu stiu cat de profesionali sunt ...
|
pai nu a luat alarma aia pe care o vroiai tu, ci un alt model :) vroiam doar sa subliniez ca la viper a fost doar 2 mil manopera si ca daca iei alarma de la ei, iesi relativ ok cu montatul :)
|
Aaaa, am inteles. Dar au la reprezentanta si alarme viper?
|
asta nu cunosc, da-le un telefon :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning