![]() |
Styling de la Hofele pentru Porsche Cayenne
12 Attachment(s)
Styling de la Hofele pentru Porsche Cayenne
Tunerul Hofele a lansat un kit de styling pentru Porsche Cayenne 955. Acesta a primit cateva accesorii imprumutate de la modelele 957 Turbo si GTS, in special indicatoarele, grilele si air-guide-ul de pe modelul Turbo. De asemenea, noua bara fata poate fi folosita impreuna cu proiectoarele standard ce se regasesc pe modelul 955. Capota nu a fost uitata, primind si ea doua guri de aerisire noi. In spate, tunerul a “coafat” putin buza barii, largind gura evacuarii, pentru a face loc noii finale duble din otel, ce masoara 100mm x 90mm . In ceea ce priveste partea trenului de rulare, tunerul a oferit Cayenne-ului un set de jante marca proprie – Hofele Reverso, intregind astfel imaginea de ansamblu a kit-ului oferit. |
Re: Styling de la Hofele pentru Porsche Cayenne
Un tuning subtil si cu gust!;)
|
foarte frumos, nici prea putin nici prea mult
nota 10 |
ceva simplu si cu bun gust merge oricand
|
Nimic deosebit !
|
Quote:
|
Ba,am mai ziso si p alte thread`uri cu tuningu la masina asta,chiar nu`si dau seama,ca nu pot face un body frumos pentru masina asta ? sau toti o iau ca p o provocare ? care castiga...nu stiu,masina arata bine si stock...
|
nu inteleg de ce nu au facut un pachet pentru face-lift. asta e modelu vechi:-??
|
Elegant tuningul!Imi place!
|
Frumos tuningul, mult mai reusit ca alte kituri oferite pt Cayenne.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning