![]() |
Cea mai tunata masina din Romania
Dupa parerea voastra care ar fi cea mai tunata masina din Romania la momentul actual? Ma refer aici la toate punctele de vedere:interior, exterior, motor,sunet....
|
una de care legi un fir de litza prins de o raketo-model lansat-a in nori vara! sa vezi ce tunata o sa fie masina aia!!!
|
Re: Cea mai tunata masina din Romania
dupa parerea mea...ar fi...Opel Astra 2,0 SFi al lui Andrei....fost MR...crd ca o stii..e una rosie...arata ff bine la exterior si interor..ba chiar si la motor..
|
peter .... 1 masina lui andrei acum e in modificari ... o sa fie surpriza( nu spun mai multe ca nu-s in masura) iar 2 vezi ca cel care a postat aici a zici motor,interior ext... cayenne-uri tunate in romania ai vazut? eu stiu 2 si sunt f tare atat motor,interior si ext.... ! in fien parerea ta nu ma bag :)
pt mine o masina care imi place mie mult este celica portocalie GUS si mai sunt cateva dar nu-mi vin in cap :) |
bmw`u portocaliu...CTL ...fost Nsl.... ala e cel mai modificat din Romania..sau era...:D...oricum e marfa...are turbine are de toate !! :D
|
STI lui Ono imi place cum arata , dar despre ea multe nu stiu
|
dupa parerea mea SUBARU lui ANDREI TENTEAN...este masina tunata in adevaratul sens al cuvantului...
|
subscriu ...SUBARU lu` TENTEAN
|
Va referiti la acel Subaru cu galben si negru ?
|
cred ca o sa vedem la prisma. la 4tuningDAY
|
habar nu aveti... un M3 E36 420cp ala este tuning baieti
|
De ce ar fi m3-ul de 420 mai tunat ca subaru lui andrei care are performante mai ridicate? Inca nu a fost pus pe dyno, dar eu cred ca are in orice caz mai mult de 420 cai.
Cat despre cea mai tunata masina din romania ... nu se poate sti cu exactitate ... pt ca sunt multe de analizat, inclusiv la tuning cat si la styling. La tuning de ce ar trebui sa se tina cont? de cai? de performante? sau de aportul suplimentar de cai si de performante fata de stock. Si la styling ... tine mult si de gusturi. E bine pana la urma ca se ajunge si la noi sa nu poata fi numita o anume masina ca cea mai tunata ... pt ca asta arata ca am evoluat si noi cat de cat la acest capitol si ca sunt din ce in ce mai multi care investesc cu stil si cu cap intr-o masina. Respect pentru toti care baga bani in masina si care o fac din pasiune pentru tot ce inseamna tuning.:-) |
Quote:
Eu unu n-am auzit,stiam ca nu poti sa pui turbo pe BMW. Unu' dintre noi sigur vbeste prostii:-) La performante,cred ca cea mai tunata ar fii Subaru lui Seby;) |
George esti tare man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma jur :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
in primul rand ctl-ul are compresor montat, si nu turbo; si in al doilea rand turbo se poate monta pe orice motor, cu modificarile necesare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning