![]() |
Audio: O problema rezolvabila???
1 Attachment(s)
Am urmatoarea combinatie. 2 difuri de 30cm 400wRMS GZ la 4ohm si statia JBL CS300.1, e monobloc. Detalii statie:
* amplificator auto monobloc - 1 canal subwoofer * putere: o 4 ohmi: 200 W RMS o 2 ohmi: 300 W RMS * bass boost variabil 0-6 dB la 45 Hz * filtru low pass variabil 30 - 320 Hz (12 dB) * raspuns in frecventa 10 - 300 Hz (-3dB) * nivel semnal intrare maxim 7,5 V * dimensiuni: 322 x 260 x 57 mm Problema e urmatoarea. In afara faptului ca statia e prea mica ca sa le duca la capacitatea lor...e vreo problema in a le lega impreuna??? Initial am legat + de la dif dreapta la 1 + de pe statie, - de la dif dreapta la primul - de pe statie, + de la dif stanga la al 2lea + de pe statie, - de pe dif stanga la al 2lea - de pe statie. Cineva mia spus ca astfel risc sa ard ori finalele la statie ori difuzoarele. Nestiind prea multe am hotarat sa le dau jos until further notice (adica o statie corespunzatoare) iar dupa ce am vorbit cu altcineva mia spus ca sunt ok legate. Astept si a 3a parere ca sa fiu impacat. Rog doar pe cei care stiu sa vorbeasca... Deci e sau nu problema daca le leg asa??? Statia e monobloc. Ard ceva sau nU? Va multumesc anticipat. |
re: Audio: O problema rezolvabila???
Site-ul e cenzurat automat, poate poţi trece aici detaliile...
|
Quote:
|
Scuze, credeam că nu ştiai şi am vrut să îţi arăt, să corectezi :)
|
Quote:
|
E bine cum le'ai legat asa merge statia la 2 ohmi ! Nu ai ce sa arzi sau sa strici.
|
Quote:
|
E bine asa. Ca si cum ai avea un difuzor cu 2 bobine de 4 ohmi, le legi in paralel si iti iasa 2 ohmi din difuzoare, si statia merge pe 2 ohmi cu 300W.
|
Re: Audio: O problema rezolvabila???
Multam fain pt advices...leam pus asa si merg decent...din cauza ca statia e micuta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning