![]() |
Seria 1 - modificat de Mattig
7 Attachment(s)
Pentru BMW Seria 1, Mattig o fera o serie de modificari exterioare, suspensie schimbata, evacuare modificata si numeroase combinatii de jante si anvelope.
Dintre elementele pachetului de tuning: - Spoiler fata - 249 euro - Pragurile laterale - 229 euro - prelungire pentru bara spate - 249 euro - eleron hayon (disponibil in mai multe variante)- pret incepand de la 199euro - evacuarea - 939 euro - modificarile la suspensie - incepand de la 160 de euro - jante 8.5 x 19 Brock B13 (cele din foto) - 329 euro bucata |
hm
In total totul te duce undeva in jur de 4000 de euro. Daca ai banii nu e varianta tocamai urata de ai cheltui. Cu toate ca ai putea sa mai ii faci mici modificari la exterior.
|
nu mi-as lua seria 1,dar daca as achizitionao..as avea,da 4000 de yuro :!:
|
dragutz si atat! :)
|
Ce chilipir... :roll: . Cu banii astia imi iau o Hayabusa mai veche (ce-i drept mult mai veche) si obtin \"cam\" aceleasi performante.
|
cum zice si reclam ieftin si bun.eu as mai adauga si calitate + profesionalism
|
nu prea intra la categoria mashini frumoase , cel putzin dupa criteriile mele , kitul nu ii skimba cu mult lookul
|
Daca cunosti modelul si esti atent la detalii...schimba lookul intr-un mod placut.Pragurile sunt foarte stilate 8)
|
Imi displace la culme botul masinii, cu tot cu chit. Happy-face nu s-a potrivit si nu se va potrivi niciodata cu imaginea BMW (bila neagra pentru Bangle)
|
Ma...imiplac jentile si pragurile laterale...in rest pare destul de stoc...parerea mea...
|
Ma...imiplac jentile si pragurile laterale...in rest pare destul de stoc...parerea mea...
|
Arata destul de bine!!!
|
Un tuning finut la exterior...da scump....
|
dragut dragut dar 936 de euro o evacuare :shock: :shock: :shock:
da las-o frate,ce face evacuarea aia de e atata,si sa nu ziceti ca aduce nush cati cai ca mai mult de 3-4 nu face...... dar totusi,936 de euro o evacuare,sa fim seriosi |
scump tata ....
si ce se face remarcat numai .. parerea mea .. sunt pragurile laterale si jentile ... dak nu ai ce face cu banii ... go for it :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning