![]() |
Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
9 Attachment(s)
M`am gandit sa`i fac si buburuzei mele un thread, sa`mi prezint masinuta.
Iat`o in toata splendoarea ei`. Are cateva problemute dar curand o sa i le reparam. :-P |
re: Matiz - Buburuza mea :x - B 48 NKE
bine ai venit:)!
arata foarte ingrijita buburuza ta...dar ce se intampla cu termocupla ta? la cat declanseaza de ai acul la ceas tocmai pe rosu? |
Dupa ce i-am schimbat luminile de la bord(singurica:D) am decalat limbile de la vitezometru, si nu mai aratau bine, am fost la un service mi le-au reglat dar inca mai face figur, am fost` la alt service si mi`a zis ca trebuie schimbat tot vitezometru cu tot cu cablu dar asta pe parcurs o sa o rezolv, problema mare e la usa din dreapta ca e lovita, dar cum am zis, putin cate putin le facem pe toate :-) apropo poate imi dati niste tinichigii buni si ieftini :-P
|
Bun venit !
Frumoasa buburuza:):)! Bafta ce vrei sa faci cu ea! Felicitari modul in care o intreti! |
Quote:
|
Quote:
Acolo am postat le thread-ul lu DeadLord :D si-am zis sa-mi fac si eu un topic.Ma gandesc sa "aranjez" buburuza, daca aveti idei sunt binevenite :D |
Ma bucur ca dupa atata vreme ai decis si tu sa iti faci un thread sa iti prezinti 'micutul' :)
Nu ne-am mai auzit de 5-6 luni cred... Timp in care eu mi-am schimbat masinuta :P Cum mai sta treaba cu aveo ala negru la care te gandeai? :) |
Bun venit printre noi! Imi place masina ta, dar are nevoie de o retusare pe ici pe colo! :) Rezolva cat mai repede cu arcada din spate, ca sa nu se stice si mai tare! :(
|
Felicitari... Apreciez ca te bagi sa umblii singurica pe la masina...
|
Quote:
nu`mi mai trebuie nici un aveo:D vroiam sa vand buburuza dar mi-am dat seama ca nu are rost! cand va fi timpul de o alta masina o sa iau alta dar buburuza va fi "jucaria" mea:D |
Quote:
|
Aveo?! Lasa-l naiba ca e urat ca dracu :-) bine ca pastrezi Matizul si vezi ca ti-am dat add la mess vorbim acolo mai multe;)
|
Bun venit
|
Quote:
|
Quote:
sunt destul de mari si pe suprafete intinse..si trebuie revopsita:( am si usa stanga indoita destul de rau ..chiar daca stiti niste tinichigii bun si ieftini, si o vopsitorie buna just let me know... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning