![]() |
[Vand] Piese auto USA
Servus,
Aduc din USA, fara vama, piese auto, pentru masinile ale caror componente se regasesc si pe modelele europene(ex: Honda - modele 1995 - 2009 ) - bucse, capete de bare, oglinzi, etc.. a .Jante + cauciucuri. b. Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri c. Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere d. Consumabile e. Scule-Echipamente Service f. Transmisii - Ambreiaje, Cardane, Planetare, Diferentiale, Rulmenti, etc g. Elemente de tuning exterior h. Arcuri, Amortizoare si Frane Deasemenea aduc piese si pt masinile americane ce ruleaza pe drumurile patriei. Lucrurile functioneaza asa pentru majoritatea cererilor: 1. Voi va uitati pe net....gasiti ce v-ar place si imi trimiteti link-ul produsului. 2. Eu va sfatuiesc daca este cazul cu referire la pret(daca este prea mare va dau o alta locatie eventual) 3. Va spun pretul de livrare la usa casei voastre in RO si conditiile. Intrebare: De ce nu va prezint eu de unde sa cumparati ? Raspuns: Consider faptul ca voi stiti intotdeauna cel mai bine ce v-ar place si ce s-ar potrivii masinii voastre fiind o dovada de respect. ;) Exista si exceptii de la aceste "reguli" dar le vom vedea pe parcurs. Cu respect, |
Re: [Vand] Piese auto USA
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GEO-T...4506.m20.l1116 .... asa ceva se poate aduce ? si daca da, cati bani costa cu totul si in cat timp ?
|
Re: [Vand] Piese auto USA
Ai PM ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning