![]() |
vand Samsung F-490 si Logitech MX Air
8 Attachment(s)
* Telefonul functioneaza perfect, raspunsul ecranului este prompt, nu da erori softul. Prezinta mici zgarieturi pe ecran si pe spate este dus putin "smaltul" .bateria tine cam 2-3 zile utilizare medie (1-2 ore vb la telefon + o de ora muzica pe zi). Pachetul contine telefon, incarcator si card de 2gb. Nu mai am cutie+cd+casti, care oricum se auzeau f rau. Telefonul are 1 an vechime, a fost cuparat de nou, este nebranduit, functioneaza pe orice retea
PRET: 400ron usor negociabil * Mousul are 4 luni, functioneaza impecabil, prezinta 2 mici zgarieturi de o parte si cealalta in partea de jos cum a fost pus la incarcat. Pachetul contine mouse, incarcator si receptor. Nu mai detin cutie si soft, drivere se gasesc pe net, eventual se poate face un cd. Pret: 320ron usor negociabil rog seriozitate, ambele functioneaza perfect contact: 0730 139633 |
Re: vand Samsung F-490 si Logitech MX Air
Samsung : 380ron
Mx Air : 300ron |
negociabil
|
samsung 350
Mx Air 290 |
samsung 320
mx air 250 |
Salutare man, te am sunat azi si nu raspundeai, sunt interesat de mouse....
0769870890 da mi un tel sa vb. |
mouse-ul a ajuns la HANZO, sa-l stapanesti sanatos
ramane telefonul |
310 samsung-ul
|
valabil
|
salut sunt din tm da si mie pm cu un id si cu un ultim pret.. as vrea mai multe poze.. inca nu sunt in tm o sa ajung la sf saptamanii.. :) Deci s-ar pute sa-l cumpar atunci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning