![]() |
Pimp My ride International
din cate am auzit... la MTv.... o sa para pimp my ride international.. si o sa faca masini din aproape toata europa....
stait calmi romania nu e... :D prezentatori: Fat joe si lil Jhon... pt mai multe informati www.pimpmyrideint.com |
ce misto :lol: :lol: pacat ca nu Romania :cry: :cry:
|
Polonia si Cehia cele mai aproape tari ...
asta e ...pacat ... |
partea buna e k nu or sa mai fie asa urate k la americani....partea proasta e k tot nu au renuntzat la croame :lol: :lol:
am vazut ceva poze de la pimp my ride germany....si ...chiar frumos... :wink: |
Cand apare emisiunea?O sa se difuzeze si la noi?Sau tre sa cautam pe net episoadele?
|
Re:
Quote:
nici nu ma asteptam sa fim si noi pe lista :lol: |
Re: Pimp My ride International
pai cum sa nu fuga.. .ca pana merg aia in spate sa faca vopseaua, dispare masina...
pana iau alta masina, se fura prezentatorii... cand nu mai e nimic de furat, nici aparatura nici nimic, fura astia si cacat, numa sa fure... 'tu-va-n gura de ciorditori |
...bah astia dak baga romania dau draq faliment :)))...la kate dacii dalea de pe vremea lu strabunikamiu "tunate" avem noi nici no sa mai aiba ce sa "tuningheze"..o sa zik k suntem tara de origine ptr nfs most wanted >:))))) buhahahahahaha......
|
bine punctat devil :p :D
|
hmm am gasit si eu pe net kteva episoade cu pimp my ride ... dar cam putine ... stitzi unde pot sa mai caut ? :D
|
pe dc++ gasesti ... io de acolo am luat ;)
|
Poate sa faca rost careva de poze cu trailer-ul baietilor de la westcoastcustoms ? Fiat Ducato ala verde cu care transporta masinile...
|
dac alegeau si RO dadeau faliment ;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |