Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pimp My ride International (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13823-pimp-my-ride-international.html)

GolfuletzS 01-03-06 20:08

Pimp My ride International

din cate am auzit... la MTv.... o sa para pimp my ride international.. si o sa faca masini din aproape toata europa....

stait calmi romania nu e... :D

prezentatori: Fat joe si lil Jhon...

pt mai multe informati www.pimpmyrideint.com

2fastboy 01-03-06 20:15

ce misto :lol: :lol: pacat ca nu Romania :cry: :cry:

sil4tuning 01-03-06 20:24

Polonia si Cehia cele mai aproape tari ...
asta e ...pacat ...

Skillzu 01-03-06 20:28

partea buna e k nu or sa mai fie asa urate k la americani....partea proasta e k tot nu au renuntzat la croame :lol: :lol:

am vazut ceva poze de la pimp my ride germany....si ...chiar frumos... :wink:

MC Mate 02-03-06 19:27

Cand apare emisiunea?O sa se difuzeze si la noi?Sau tre sa cautam pe net episoadele?

Mustang 03-03-06 12:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"2fastboy\"
ce misto :lol: :lol: pacat ca nu Romania :cry: :cry:

fug astia ca de dreacu de noi....
nici nu ma asteptam sa fim si noi pe lista :lol:

cata_tm 05-03-06 12:39

Re: Pimp My ride International

pai cum sa nu fuga.. .ca pana merg aia in spate sa faca vopseaua, dispare masina...

pana iau alta masina, se fura prezentatorii... cand nu mai e nimic de furat, nici aparatura nici nimic, fura astia si cacat, numa sa fure... 'tu-va-n gura de ciorditori

d3vilish_lips 05-03-06 13:07

...bah astia dak baga romania dau draq faliment :)))...la kate dacii dalea de pe vremea lu strabunikamiu "tunate" avem noi nici no sa mai aiba ce sa "tuningheze"..o sa zik k suntem tara de origine ptr nfs most wanted >:))))) buhahahahahaha......

GolfuletzS 05-03-06 13:16

bine punctat devil :p :D

Chelooo 07-03-06 07:09

hmm am gasit si eu pe net kteva episoade cu pimp my ride ... dar cam putine ... stitzi unde pot sa mai caut ? :D

sandrin 08-03-06 15:07

pe dc++ gasesti ... io de acolo am luat ;)

c i k y 25-11-06 13:05

Poate sa faca rost careva de poze cu trailer-ul baietilor de la westcoastcustoms ? Fiat Ducato ala verde cu care transporta masinile...

Zerofast 25-11-06 16:12

dac alegeau si RO dadeau faliment ;)

c i k y 25-11-06 16:40

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by maskt (Post 636178)
Poate sa faca rost careva de poze cu trailer-ul baietilor de la westcoastcustoms ? Fiat Ducato ala verde cu care transporta masinile...

Despre asta vorbesc...

EvLSant0S 05-12-06 09:17

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 329999)
pai cum sa nu fuga.. .ca pana merg aia in spate sa faca vopseaua, dispare masina...

pana iau alta masina, se fura prezentatorii... cand nu mai e nimic de furat, nici aparatura nici nimic, fura astia si cacat, numa sa fure... 'tu-va-n gura de ciorditori

=)) tare :))

All times are GMT +2. The time now is 01:33.

- Copyright 2026 4Tuning