![]() |
vand alpine 9870
se vinde player mp3 RM 9870 in stare faorte buna....
inca in garantie 4x45rms w cu antisoc,reglaj separat pentru woofer,afisare text a melodiilor etc etc... pret cam fix 70eu |
Re: vand alpine 9870
clasic dar foarte bun....
inca are garantie stare perfecta |
il dai la schimb cu un jvc r 401 ?
|
Quote:
dar prefer cash |
up uo.... 70eu,stare impecabila,am montate 6 boxe (4x gz si 2 de bord alta firma+o lada de 700rms si merge impecabil,mai are si cateva luni garantie,luat de nou circa 1 an)
|
sus sus
|
impecabil functioneaza.....
cahs sau merge si ceva variante cu fata plina dar numai si numai alpine sau pioneer |
up up...
dca vrea cineva poate sa vina si personal sa testeze....are is garantie... se da masina si mai vrea sa scot ceva banuti din muzicanti:D oricum sub 70 de eu nu se da |
sus sus
|
valabil....sau chiar si schimb cu alt alpine sau pioneer dar cu fata plina si ofer dif
alpine 9850 preferabil |
Ce diferenta dai la un Alpine 9853 R ?
|
Quote:
depinde cat ceri tu fa un pret real si vedem cat iasa diferenta si iti zic daca este ok sau nu,fara suparare(pretul la playerul meu eu zic ca este foarte ok avand in vedere ca pentru niste playere audio se cere undeva pe la 40 eu...) astept oferta ta si eventuale poze cu playerul tau |
https://forum.4tuning.ro/555-hu-cd-pl...-a/page-3.html
Uite poze.... |
Quote:
astept raspuns cat mai repede aici sau poti dai si PM mrs |
Cu tot cu telecomanda il evaluez la vreo 600 ron. Fara telecomanda 550, acuma stai in balanta si ma anunti daca e ceva. Aparatul este in perfecta stare de functionare si nu a fost forjat, a mers la " relanti" :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning