![]() |
VW PASSAT 35I
5 Attachment(s)
CE PARERE AVETI DE MICA MEA INVESTITIE?VENITI CU IDEI NOI...:D
|
Re: VW PASSAT 35I
haideti baieti astept cateva idei
|
frumoasa masinuta mai putin farul care sant sigur ca il vei schimba in rest imi place ca e facuta cu bun gust...
|
.................
|
:o ..........
|
ms!dar mai am multe in plan cu ea.in primul rand ii trb ceva puternic sub capota
|
pune detalii cu ce monstrulet e sub capota poze...si cu interiorul
|
masina a avut 18gt dar lam schimbat cu unul de 16.si se tine bine dupa 20gti.dar iam pastrat galeria de evacuare cu saxofonul de la cel vechi
Si interiorul e simplu dar o sa il inlocuiesc cu unul sport pe care il am deja |
parerea mea e ca trage bine din cauza cutiei de gt
|
frumos passat-ul....doar ca ar trebui sa ai mai multa grija de el....
fa ceva cu bandoul ala lipsa de langa usa soferului...ca arata ca naiba... iar ultima probleme ar fi cu bara fata...adica ar trebui vopsita si eventual complectate cele 2 faruri de ceata care iti lipsesc. in rest masina arata ok.... mai pune ceva poze cu interiorul si eventual cu motorul masini..... |
frumoasa, si eu sunt de parere ca ar trebui sa.i vopsesti spoilerele;)
|
salut..foarte frumoasa masina :D
imi spui si mie te rog de unde ti-ai facut rost de masca bad-boy look? e foarte misto si mi-as pune si eu..astept un rsp..ms mult enjoy & drive safe |
te referi la grila fata?
aia se poate comanda de pe net sau de pe ceva site din germania. sau poate sti pe cineva vare ti-o poate modifica pe cea care o ai deja.... este foarte simplu de facut pt ca se lucreaza cu fibra de sticla... ;) |
mi-as comanda direct,nu vreau sa ma complic cu modificari..oricum mersi mult de rsp..salut
|
daca imi aduc aminte pe ce site se gaseste asa ceva...te anunt.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning