![]() |
E39 - TM <wip>
3 Attachment(s)
Dupa o perioada destul de lunga mam hotarat sami prezint si eu masina sa mai ascult niste pareri , critici , opinii totu este bine venit! Masina am achizitionata in urma cu 6 luni....am dat o vectra pe ea cu toate ca masina era in stare foarte foarte ..... de atunci tot lucru la ea si inca mai e mult pana sa ajung unde vreau ...
-Model: 523i (momentan un 2.0 pe ea) -An fab: 1997 -Culoare: Negru -Dotari: -4x geamuri elctrice - climatronic - piele crem +inc scaune (nefunctionale) - trapa (nefunctionala) - xenon - inc centralizata - pdc - roti 19 - folie omologata - suspensie reglabila La masina pana in momentu de fata sau schimbat multe pt a o aduce cat de cat pe linia de plutire....urmeaza un interior frumos + un motor un pic mai mare |
Re: E39 TM <wip>
Felicitari pentru masina!
Incet incet.... va fi ce trebuie! Bafta. |
Quote:
|
misto masina, jantele imi plac . Pune mai multe poze cu ea .
|
arata bine ;)
bafta cu ea! |
Re: E39 - TM <wip>
frumoasa tare, posteaza si tu niste poze si din fata, sa se vada toata frumusetea.bafta in ceea ce vrei sa-i faci
|
da baciule......deja se poate spune ca NICE.....
spor in continuare si bafta,sigur va fi ca la carte sau ce trebuie:D interioru si acum ii destul de ok....ti-ar pinde bine niste bari M si gata zic eu.... subtil sa fie si de senzatie |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bmwaldo ....ma bucur ca iti plac am cautat mult pana sa dau de ceva si bun si fain ;) poze o sa mai pun pe parcurs...masina e in lucru ....
kik .... mai e mult pana sa arate bine....da stiii cum e unele arata ,altele rup asfaltu ! respect din partea mea ;) rusu85 .... in fata nu e chiar cum trebe....am inceput deja sa schimb !!! o sa pun poze sa vezi despre ce vb... sossy..... mai trebe multe printre care dap .... un kit de M original de la mama lui !!! asa incet incet ... ;) xxdadixx .... dap stopuri vor fi cele de facelift clar....ma gandesc ca o sa le iau cele cu putin fumuriu pe ele!!! :) |
spoiler fata de M stiu unul de vanzare, pe negru.ii lipsesc doar halogenele, dar alea se pot lua separat.daca cumva te intereseaza,vb si iti spun un pret.bafta
|
frumoasa rau ......bafta cu ea
|
rusu85 .... dami un add te rog poate facem treaba und_alexx!
victor.... mersi , sper si eu sa nam incidente neplacute! |
Quote:
mersi man :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning