![]() |
corsa
stie careva ce se poate face la un motor de 1,2 de 45 cai???:(( ii mult prea slabutza[/img][/list][/list]
|
Ia alta :) . Poti incepe de la astea simple: evacuare, filtru sport, pe urma chip tunning (asta creste cel mai multicel). Pe urma sa-ti mai spuna cei experimentati.
|
ms ms......nu vreau sa o skimb k imi place numa sa mearga putzin mai bine............kat m'ar costa kestiile astea pe kare le-ai zis????ji ku kat ma ajuta???
|
---
Pai un filtru de aer bun (nu ce e in targ) e intre 30-50euro si iti da de la 3 la 10 cai si o toba (nu borla) e intre 70 ai 200 euro si iti da de la 5 la 15 cai...cam asa.Vezi sa nu pui astea si dupa aia sa-ti pui niste jante pe 17 cu cauciucuri fff late pt ca iti ingreuneaza masina...pune max 16 zic...
|
ji dak pun cauciucuri late ji'mi face majina mai grea ce rezolv??? :?: .....ji inkap 17 pe corsa?????
|
hai fratilor ... toba 15 cai si filtru ... 10 cai ... :lol:
|
Sa stii ca este chiar indicat jante mai mari. Luand-o fizic... o janta mai mare ajuta la cresterea vitezei. Avand o janta mica, este acelasi randament care se impune rotii, insa aceasta face mult mai multe rotatii decat o janta mai mare (logic). Facand mai multe rotatii, consuma mai multa energie. Nu stiu daca m-am exprimat corect, insa studiind termenul de randament lalalalala, veti obs ca o janta mai mare este mai recomandata. Mariind puterea motorului, aplicand toba si filtrul acela sport, creste randamentul. Astfel este nevoie de o janta mai mare pentru ca aceasta sa faca acelasi numar de rotatii pe care le-ar face o janta standard la randamentul initial, astfel asigurand o mai buna tractiune si un extra-uz mai mic al motorului.
|
m'am gandit sa'mi iau nijte jante pe 15 dar nu jtiu kam la ce pretz merg.............o intrebare.....la kat pot da yo nijte jante pe 13 frumoase ku cauciucuri cu tot????:D
|
daca sunt jantele stock .. .adica alea care au venit odata cu masina ... n uf scump. oricum undeva la maxim 6 mil daca sunt in stare buna ... fara cauciucuri. dar MAXIM.
|
is de aluminiu pe 13 nu is stock;)
cu cauciucuri fff bune |
Re:
Quote:
Sa inteleg ca la unul de 3500 V6 si 360 Cp o sa dea ( 15 + 10 ) + 360Cp/45Cp = 25 x 8 = 200 Cp ??? :evil_laug |
x-ray are dreptate! eu din cate stiu cipul nu da un numar de cai fix sau evacuareea filtru ... , ci depinde de motor... daca motorul e mic logic nu are cum un cip sa dea atatia cai,daca motorul e mai mare are de unde sa dea !
si in plus de asta corsa si mie imi place si e f buna pt cei care nu urmaresc sa faca cine stie ce curse cu ea(pt tuning ext,int sunet e f buna :) ) -- - apropo am vazut un film in care o corsa facea un ferrari...obraznick poate sa confirme ca l-a vazut si el :) si repet corsa nu avea motor de elicopter sua alta bomba, drag, era doar o corsa preparata betooon :) |
Re:
Quote:
|
Re: ---
Quote:
|
1 Attachment(s)
kat primesc pe jantele astea?????:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning