![]() |
Alegere Baterie/Cablaje
Am o dacie 1310 din 2000 pe injectie si intentionez sa pun un amplificator de la US Amps mai exact XT 1600.2 care scoate 1100w in punte. Toate bune pana aici dar nu stiu mai nimic legat de cum sa ii ofer curentul.
1. Ce baterie imi trebuie? ce amperaj minim sa aiba? 2. O baterie cu amperaj mare nu imi va arde electrica existenta a masinii? si desigur in asta intra si calculatorul de la injectie. 3. Care este grosimea minima a cablului de alimentare? 4. Mai are rost sa montez si condesator daca am deja montata o baterie speciala pt sunet? Daca e cineva binevoitor sa imi raspunda in topic si sa nu inceapa cu mistouri asi fi recunoscator. Multumesc anticipat |
Re: Alegere Baterie/Cablaje
nu se pricepe nimeni? :(
|
Quote:
Minimul ar fi cat are masina din fabrica. 2. Nu. 3. Si la cabluri ca la baterie ar fi indicat sa pui cat mai groase si din cupru. Eu iti recomand un minim 4AWG. 4. Condensator are rost sa montezi oricand. |
eu ma gandeam la un cablu de sudura echivalentu la 0AWG sau mai gros, ca bateria nu ma pricep dar cred ca 400 de amperi ajung la amplificatorul ala... desigur trebuie sa schimb alternatorul sa pun mai mare... in rest nu cred ca voi folosi condesator... Oricum mai astept pareri si sfaturi :D
|
Am un prieten cu o dacie din 2001, si muzica cam 300-400W reali (woofer)
Montat alternator de golf 2, 80 sau 90 de amperi cred. Condensator 1F si bateria normala de 60Amp. La maxim se vade insesizabil cum clipocesc farurile .... dar ff putin. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning