![]() |
culoarea masinii in talon
1 Attachment(s)
salut
am gasit pe site-ul rar fraza de mai jos. `In concordanta cu Directiva Uniunii Europene nr. 2001/116 cele 10 culori de baza inscrise in cartea de identitate sunt: alb; galben; portocaliu; rosu; violet; albastru; verde; gri; maro si negru.` si vreau sa va intreb si eu, light pink - roz deschis, intra la rosu? am rosu in talon, trebuie sa vopsesc masina si as vrea s-o fac roz deschis fara sa schimb talonul, o fi ok?? pana sa inceapa glumele, declar ca nu sunt fata si nici lache. atasez si culoarea |
Re: culoarea masinii in talon
rosu!
LE: da dc roz??? |
pai vreau s-o fac tipatoare cumva..nu o sa fie masina de strada si atunci ar merge dupa parerea mea..rozul ala cu niste roti intr-o culoare care contrasteaza cu rozul respectiv..n-am nimic cu roz dar ce nuanta de rosu ar mai fi asa agresiva? sunt lipit de rosu ala din talon..culoarea n-o pot schimba pt ca daca ma duc cu masina la rar cred ca ma impusca aia..masina mai are originale doar geamurile cred..
|
ia pune de curios o poza!
|
Quote:
|
cu masina! dac nu una pe pm plz
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
putin off topic..daca iti faci plafonu' alta culoare trebuie sa scrii in talon lucru asta, depaseste mai mult de 40%?sau cat era legea ...nu stiu exact
|
nu cred ca mai e cu 40% si din cate stiu eu trebuie :(
|
autOcty poti sa o faci roz fara sa mai schimbi certificatul de inmatriculare.
uzbanz din cate stiu eu, culoarea secundara trebuie mentionata daca depaseste 30% din suprafata masinii. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning