Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   culoarea masinii in talon (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/137156-culoarea-masinii-talon.html)

Razvan_MFV 06-08-09 17:26

culoarea masinii in talon

1 Attachment(s)
salut
am gasit pe site-ul rar fraza de mai jos.
`In concordanta cu Directiva Uniunii Europene nr. 2001/116 cele 10 culori de baza inscrise in cartea de identitate sunt: alb; galben; portocaliu; rosu; violet; albastru; verde; gri; maro si negru.`

si vreau sa va intreb si eu, light pink - roz deschis, intra la rosu?
am rosu in talon, trebuie sa vopsesc masina si as vrea s-o fac roz deschis fara sa schimb talonul, o fi ok??

pana sa inceapa glumele, declar ca nu sunt fata si nici lache.

atasez si culoarea

autOcty 06-08-09 18:59

Re: culoarea masinii in talon

rosu!
LE: da dc roz???

Razvan_MFV 06-08-09 19:20

pai vreau s-o fac tipatoare cumva..nu o sa fie masina de strada si atunci ar merge dupa parerea mea..rozul ala cu niste roti intr-o culoare care contrasteaza cu rozul respectiv..n-am nimic cu roz dar ce nuanta de rosu ar mai fi asa agresiva? sunt lipit de rosu ala din talon..culoarea n-o pot schimba pt ca daca ma duc cu masina la rar cred ca ma impusca aia..masina mai are originale doar geamurile cred..

autOcty 06-08-09 19:42

ia pune de curios o poza!

Razvan_MFV 07-08-09 09:16

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 2539676)
ia pune de curios o poza!

de curios..de curios..dar ce poza vrei? culoarea e mai sus

autOcty 07-08-09 09:39

cu masina! dac nu una pe pm plz

Razvan_MFV 07-08-09 13:34

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 2540625)
cu masina! dac nu una pe pm plz

o sa-ti trimit, numai ca e in pregatiri pt vopsitorie, mai am de facut numai vopsitorie si de pus rollbar-ul; mecanica e gata in totalitate, o sa pun poze si pe forum.

nos2techno 11-08-09 17:40

Quote:

Originally Posted by Razvan_MFV (Post 2539631)
pai vreau s-o fac tipatoare cumva..nu o sa fie masina de strada si atunci ar merge dupa parerea mea..

Pai daca n-o faci masina de strada, ce te mai intereseaza ce scrie in talon? :rolleyes2

Gabi TAZ 12-08-09 13:44

Quote:

Originally Posted by Razvan_MFV (Post 2539631)
pai vreau s-o fac tipatoare cumva..nu o sa fie masina de strada si atunci ar merge dupa parerea mea..rozul ala cu niste roti intr-o culoare care contrasteaza cu rozul respectiv..n-am nimic cu roz dar ce nuanta de rosu ar mai fi asa agresiva? sunt lipit de rosu ala din talon..culoarea n-o pot schimba pt ca daca ma duc cu masina la rar cred ca ma impusca aia..masina mai are originale doar geamurile cred..

:)) LOL ,... doar geamurile.

Razvan_MFV 12-08-09 14:44

Quote:

Originally Posted by nos2techno (Post 2550796)
Pai daca n-o faci masina de strada, ce te mai intereseaza ce scrie in talon? :rolleyes2

Hai sa nu deviem..nu e masina de zi cu zi, dar fiind inscrisa n-o s-o duc pe platforma la evenimente, o sa mearga pe rotile ei, pe strada.

uzbanz 12-08-09 21:09

putin off topic..daca iti faci plafonu' alta culoare trebuie sa scrii in talon lucru asta, depaseste mai mult de 40%?sau cat era legea ...nu stiu exact

autOcty 12-08-09 22:12

nu cred ca mai e cu 40% si din cate stiu eu trebuie :(

Marius 13-08-09 22:06

autOcty poti sa o faci roz fara sa mai schimbi certificatul de inmatriculare.

uzbanz din cate stiu eu, culoarea secundara trebuie mentionata daca depaseste 30% din suprafata masinii.

All times are GMT +2. The time now is 11:12.

- Copyright 2026 4Tuning