![]() |
vand amplif JBL
dupa cum scrie si in titlu se vinde amplificator JBl gto 601
putere 600-700rms..... stare foarte buna o sa revin si cu ceva poze pret 150 eu usor usor neg.... |
Re: vand amplif JBL
pune si tu niste poze te rog ca sunt interesat si astept un pm cu ultimul pret
|
ok o sa revin maine cu ceva poze...pana tunci nu pot sa zic altceva(sa o laud)ca duce foarte bine 600-700 chiar si 800difuri rms....
ultimu ultimu pret fiind 600ron |
1 Attachment(s)
...................despre asta este vorba....o sa fac si poze reale
|
up....oferte ceva?
|
hai sus cu amplificatorul care isi face treaba perfect
|
Monobloc baiatu?
|
din cate stiu da.....dar nu is sigur....
eu l-am luat din auzite.....era la un baiat cumparat de nou si ducea gz ala de 1000w...destul de ok asa ca m-a convins+ca eu am ceva mai mic decat 1000w(700rms si merge excelent) |
na uite specificatiile....o sa revin si cu poze reale dar oricum statie si ca si aspect ii ok...
Putere RMS 600 W Frecventa de raspuns 10Hz - 302Hz ( -3dB) Raport semnal/zgomot (Referinta 1 watt la 4 ohmi)72 dBA Impedanta Iesire 2 sau 4 ohmi Dimensiuni (HxWxD) 384 x 313 x 60 mm Altele 1 x 424 W RMS la 4 ohmi si ≤ 1% THD + N 1 x 580 W RMS la 2 ohmi si ≤ 1% THD + N Putere Dinamica 778 watti la 2 ohmi Bass-boost variabil Filtru trece-jos electronic variabil 12 dB Semnal maxim intrare 5.3V Amplificator subwoofer 1 canal (monobloc). |
belu 84 tim...
interesat? sau careva ceva? |
Man, tiam zis...raman pe pozitii...tre sa fac ceva banuti sapt asta...daca am banii ti lam luat!!!
|
Quote:
astept un semn... numai bine |
valabil............is asteapta urmatorul woofer in care sa dea;)
|
schimburi? ofer un jbl in 5 canale 5355e
|
Quote:
doar cash |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning