![]() |
vand e36 coupe 1.8is /M-PACKET
5 Attachment(s)
bmw E36 1.8 IS..
jante brock b4 ..8.5 j fata ..10j spate...gume noi 215/40/r17..jantele nu sunt strambe sau sudate ..impecabile ..buza polishata bara fatza M bara spate m praguri M oglinzi M interior : scaune sport jumate textil jumate piele.. plafon negru de M 245.700 km (eu zic ca reali)..cine vrea poate sa verifice masina nu are nici o problema ascunsa. este recent adusa si inscrisa (de o luna) pret :4800 euro.. toate consumabilele schimbate (filtru ulei, benzina,aer ..ulei mobil1 15w/40/.. schimbul a fost facut acum 500 de km ) ca variante doar e46 .e39 ..sau vw ( diesel de pref ) +/- diferenta pt mai multe detalii: 0762.984.947 rog si ofer seriozitate .. sper sa va abtineti de la comentarii inutile ) pozele urmeaza imediat am uitat sa mentionez k are suspensie KW reglabila pe inaltime si duritate fatza-spate:)...cam atat daca imi mai aduc aminte mai completez |
Re: vand e36 coupe 1.8is /M-PACKET
salut jantele le dai la schimb cu unele originale de M3 E36+ dif din partea mea
|
o masina extraordinara, pacat ca o dai man!!!
|
susss cu ea
|
niste poze la interior ai ? ar lamuri o gramada de intrebari inutile gen 'are clima?/are incalzire in scaune?' etc
|
4 Attachment(s)
maine si cu interiorul
|
1 Attachment(s)
si interiorul impecabil
|
perfecta stare de functionare..motor in minztile lui ... (cine e interesat poate sa vina sa dea o tura...in limita bunului simtz:)
|
deabea ai luat-o de la nfs...de ce o dai?
|
vreau un e46 2.0cd
|
1 Attachment(s)
in curand masina v-a primi un polish profesional total
|
Quote:
|