![]() |
Mazda 323F 95`
6 Attachment(s)
Mazda e a doua masina a familiei si m-am hotarat sa o prezint si pe ea..
Este o Mazda 323F BA din 1995 cu motor 1.5 si 88cp. Ca modificari are scaunul la sofer Konig,un tips din inox,eleron,jante Artec 15` si un Alpine IDA X300. Urmeaza sa ii schimb stergatoarele cu unele aero si cam atat deocamdata. Cateva poze:..scuzati mizeria de pe scaun.. |
Re: Mazda 323F 95`
foarte frumoasa......mult noroc cu ea si fara incidente;)
|
8 Attachment(s)
mersi...noutati pe la masina..am polishat galeriile,am vopsit etrierii si am schimbat stergatoarele...urmeaza sa vopsesc bratele stergatoarelor..
Si dupa astea poate niste jante pe 16 sau un volan sport.. |
e frumoasa Mazda ta, ai grija de ea ca sunt super misto si rezistente masinile astea ;) si fa-o cat mai ``clean``
|
Salut, avem acelasi model :). Nu ma pricep la masini, dar sunt curios care e limita "sanatoasa" a dimensiunii jentilor. Masina vine stock cu jenti de 13, versiunea cu motor de 1.5. Si din cate am citit in cartea utilizatorului am voie sa pun anvelope de maxim 14. Acum eu tare as vrea sa ii pun niste jenti de aliaj frumoase de 15-16, dar oare cum afecteaza asta stabilitatea masinii? Dar performantele, si cum ramane cu fiabilitatea? Sunt sanse mai mari sa se strice ceva din cuza asta?
E foarte sexy japoneza ta, imi place cum ai curata-to inauntru. Si eu vreau sa fac la fel, dar avand 0 experienta(e prima mea masina) imi e cam frica sa ma amestec. Sfaturile sunt binevenite. |
a mea are jante pe 15`..dar poate ii pun pe 16`mai incolo..vom vedea...oricum pe 15` 16` merge fara probleme..am vazut una pe net cu jante pe 18 ..
a mea cu jantele astea sta foarte foarte bine e viraje.. Multumesc. |
Masina este de vanzare la 3500 euro mai multe detalii aici:https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...azda-323f.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning