![]() |
Infinity REF9613i SAU DlS 962 sau macaudio Protector 2.16.
De curand mi-am luat un cielo si vreau sa ma apuc sa schimb sistemul ala stock.In primul rand vreau sa ma documentez ca sa fac o treaba buna.Pt asta imi trebuie niste informatii .De accea vreau sa va intreb urmatoarele lucruri:1.are vreo importanta forma boxelor(ovala sau rotunda)
2.eu in porbagaj nu am loc de subwoofer(am butelie de gaz) si ma gandeam dc se poate pune intre boxe in spate un dif. de subwoofer(mic nu foarte puternic) pt putin bas ca e necesar.Se aude bine?Ati mai vazut?Trebuie amplificat sau se leaga impreuna cu boxele? Vreau sa va mai cer o parere referitoare la niste dif.Ce ati alege dintre astea trei:Infinity REF9613i SAU DlS 962 macaudio Protector 2.16. |
Re: Infinity REF9613i SAU DlS 962 sau macaudio Protector 2.16.
pai unde ai tu loc sa pui acolo un woofer daca ai butelie de gaz ??? merge mai bine sa-ti pui woofer in portbagaj..incinta.si-ti spun pt ca au 2 amici si s-aud bine..
|
Eu am DLS 962, la care am anulat tweeterele din crossover. Am participat cu ele la concursul SQ de la Prisma, iar concluzia arbitrilor a fost aceea ca, virgula, coboara foarte bine in frecventa. La capitolul sub-bas, am obtinut 7 puncte. Eu sunt foarte multumit de ele.
|
eu am nishte infinity 9613i si snt foarte multzumit d ele, nu pot sa-ti recomand ceva din astea pt k nu cunosc foarte bine celelalte boxe. astea le are si un prieten p o dacie si le are p o statie d 300rms. se aud super bine
|
eu am nishte infinity 9613i si snt foarte multzumit d ele, nu pot sa-ti recomand ceva din astea pt k nu cunosc foarte bine celelalte boxe. astea le are si un prieten p o dacie si le are p o statie d 300rms. se aud super bine.
Poti sa pui un sub p politza intre boxe, iti trebuie statie dak e puternic. nu se aude f bine acolo, mai bine iti faci o incinta calculata si o bagi in portbagaj. |
Infinity ref 9613i a avut un prieten pe cielo si vreau sa zic k nu se putea sta in spate ... ideea e ca trebuie sa ai si un hu klumea ... el avea un alpine ieftior ... oricum recomand cu caldura pioneer (deh-p77mp am avut si nu misca nimik in fata lui la banii aia , mai ales k acu s-a mai si ieftinit ) . La capitolul boxe eu as recomanda totusi infinity kappa (au o plaja mult mai larga , deci fidelitate mai buna a sunetului) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning