Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Chevrolet tuning (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning.html)
-   -   Custom Faruri-Stopuri-Bord pt. Chevrolet Aveo Spark Kalos Lancetti (https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/136884-custom-faruri-stopuri-bord-pt-chevrolet-aveo-spark-kalos-lancetti.html)

gigolomircea89 05-08-09 08:10

Custom Faruri-Stopuri-Bord pt. Chevrolet Aveo Spark Kalos Lancetti

In curand as putea sa va dau un contactul unei persoane care se ocupa cu modificari faruri - stopuri si nu numai. Pe baza de leduri - angel eyes pe neon -faruri cu poziti tip audi.
Momentan am un proiect cu el. Trebuie sa vad daca iese bine si sa vad tariful.

Intra si u pe www.clubchevrolet.ro si stai la curent cu tot cei nou in domeniu auto.

gigolomircea89 05-08-09 08:19

Re: Custom Faruri-Stopuri-Bord pt. Chevrolet Aveo Spark Kalos Lancetti

6 Attachment(s)
Cateva poze cu un Spark. Ele se pot face cum vrei u.
Attachment 1034559 Attachment 1034561 Attachment 1034562 Attachment 1034563 Attachment 1034564

gordascristian 07-08-09 13:24

Ceva de genul (faruri-stopuri-bord cu leduri) pentru kalos gasesc in comert? si la ce pret?

gigolomircea89 07-08-09 14:07

Quote:

Originally Posted by gordascristian (Post 2541111)
Ceva de genul (faruri-stopuri-bord cu leduri) pentru kalos gasesc in comert? si la ce pret?

In comert nu cred, dar custom da. La bord s-ar putea sa ai becuri;) da bordul jos si uitate. Faruri, stopuri daca vrei trebuie sa-mi dai masurile la far. ( interior far, interior semnalizare.) Adica lungime si inaltime. Eventual si o poza.

Coocks 10-08-09 00:19

1 Attachment(s)
As fi si eu interesat de o pereche de faruri/stopuri cu led pt Kalos modelul asta:

sergiuhusca 10-08-09 00:29

Eventual pleoape?

gigolomircea89 10-08-09 05:56

Quote:

Originally Posted by Coocks (Post 2546533)
As fi si eu interesat de o pereche de faruri/stopuri cu led pt Kalos modelul asta:

Salut, trebuie vazut un far de kalos pt. a masura dimensiunile din interiorul farului, iar pt. stopuri poti pune bec cu leduri sau poti pune un modul de leduri. (trebuie vazut cum e faru si stopu)

Pleoape am baiat doar in Bucuresti daca vrei iti dau nr. lui si vb pt. o intalnire ceva. Pleoapele sunt din fibra de sticla nu plastic!

Saptamana asta voi vedea atasa poze cu farurile custom pt. Spark.

kos_YRC 15-08-09 08:10

ma intereseaza si pe mine faruri stopuri ceasuri bord....am un lacetti....da-mi un add sa vb. YM: dccosmin

SV25MBN 25-08-09 15:55

Mircea, te-ai bagat sa faci reclama aici daca tot te-ai apucat de Bursucik ta? Astept si eu poze cu farurile.. La Aveo se baga ?

simon2tibi 27-08-09 08:33

Pleoape pt Lacetti sedan?

laurtaz 03-09-09 21:01

salut,sunt interesat si eu,am doua masini,un chevy kalos sedan si octavia tour,ma intereseaza schimbat leduri bord si stopuri+pleoape.

gigolomircea89 04-09-09 09:00

Salut,
Imi cer scuze k nu am mai intrat pe forum dar am fost prins cu plecarea la munte.
Pleaope si tot ce tine de partea de fibra de sticla se ocupa Alexandru: cineva2002ro.
Pe partea electrica (in special led - smd) se ocupa Iulian 0727039301 (Bucuresti, dar poate si in tara). Iti poate face aproape tot ce vrei bord, faruri, stopuri, interior - exterior. Se baga la orice masina.
Poze voi puse diseara cu ce are modificat. Semnalele inca nu le-am pus k in oct imi expira garantia si doar atunci le pot pune.

gigolomircea89 04-09-09 20:02

7 Attachment(s)
Am atasat niste poze cu tipu de bec de la pozitie (bec cu 5 SMD-uri) si cu lumina din bord.
Am atasat si un filmuletz si cateva poze cu instalatia xenon h4 in faruri si 880 (h27) in proiectoare.

gigolomircea89 04-09-09 20:34

3 Attachment(s)
E si ca sa ma laud un pic pun niste poze cu jantele ei. Ele sunt un pik mai late si automat si caucicurile sunt mai late.

sergiuhusca 04-09-09 23:38

Nu mai intreb cat ti-a luat baiatul...Mie mi-a cerut 100 ron doar pe pleoape!Nevopsite si fara curier.
Deci extrem de scump.

All times are GMT +2. The time now is 07:10.

- Copyright 2026 4Tuning