![]() |
M3 E46, drogat de HPF
22 Attachment(s)
M3 E46, drogat de HPF
Cand vine vorba de M3, imaginea e clara: sportivitate maxima. Insa unii tuneri gasesc metode de a pulsa si mai mult ceea ce inginerii din fabrica nu au binevoit sa modifice. Iar acest M3 S54 E46 nu se abate de la regula, nicidecum. Tunerul american HPF (HorsePowerFreaks) a realizat ca aceasta bestie are probleme de personalitate, asa ca a avut grijia sa ii aplice un tratament de “reeducare”, incat a stors nu mai putin de 902 CP. Cum? Simplu. Elementele interne ale motorului au fost, in mare parte inlocuite. Pistoane forjate, bielele, pompa de benzina cu debit marit, injectoare RC Engineering 1200 CC si kit FJO de injectie cu metanol. S-a mai folosit o turbina Precision HPS76, toata herghelia creata fiind “dresata” de un sistem de management al motorului de la AEM. Aerodinamica a fost, de asemenea, imbunatatita, elementele principale de caroserie fiind inlocuite cu unele din carbon. Jantele Enkreuz HS10 pe 19” completeaza perfect imaginea acestui M3. Insa proprietarul nu s-a oprit aici, interiorul suferind deasemenea cateva modificari in favoarea confortului si a luxului. Pretul acestor modificari se ridica la peste 100,000 $. |
Re: M3 E46, drogat de HPF
chair ca e drogat :D si are si ceva caluti...
|
BESTIAL cata putere, asita nu sunt normali. I love BMW
|
ai de capul meu, asta da pasiune. in loc sa-ti iei un ferrari iti tunezi m3-ul. desi cred ca proprietarul ar fi chiar firma de tuning.
in orice caz jos cu palaria la cum arata si ce performante are. |
kitul parca aduce putin ca cel de pe M3 GTR V8 e90 pentru ALMS..e prea radical pentru strada pentru curse e potrivit..
|
pff lau indopat bine numia cu droguri dealea bune:D
|
Forta M3-ul asta,toata stima proprietarului care a bagat in masina 100 000$+...
|
:) E foarte frumos realizarea din pct de vedere tehnic. In schimb, bodykit`ul nu`mi place deloc ... are niste forme extraordinare stock.
|
Automobilul a fost realizat pentru directorul acestei companii , HPF.
Este masina lui proprie si personala, de zi cu zi. |
in sfarsit un tuning serios (902 CP :shock: k ma saturasem de tuningul cu jante si 50 cp in plus) iar exteriorul arata bine....poate putin exagerat dar tot arata bine
|
exterior nu imi place..e prea RACE-r...performantele jos palaria..900+ HP ..prin asta zici totu..
|
super frumoasa masina.. dar la wide-body.. parca mergeau jantele iesite nitel.
|
Se vede ca "lucratura" este de super calitate ... si arata a masina de colectie!
|
frate asta da tuning :yikes:...as vrea si eu una :D
sincer merita cei 100.000 $ la cat d mijto arata |
O masina care merita toti banii ( cine-i are:lol: ) :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning