![]() |
/ schimb Opel Astra Bertone
opel astra bertone coupe din 2001 euro 4; inmatriculat in RO (nu necesita taxa) ... 1800 cmc ... 125 cp ... culoare cameleon verde-albastru ... cutie manuala 5+1; geamuri electrice fata; oglinzi electrice incalzite; servo-directie; 6 airbaguri; aer conditionat; jante aliaj; proiectoare ceata; inchidere centralizata la telecomanda; cd-player (sistem original) cu comenzi pe volan; masina arata foarte bine 135000 km reali ... are vreo 5000 facuti in tara ... nu am poze momentan pt k mi sparta luneta si urmeaza sa o schimb ...
o vand pt 6500 euro negociabil la schimb pt un vw passat 1998 in sus; golf IV; vectra c; a4 model de la 2002 in sus; a6 model de la 1998 in sus; bmw seria 5 model de la 1998; seria 3 de la 2000 in sus; orice sa intre in pretul de 7000 euro la schimb P.S. este masina personala deci nu ma intereseaza comentarii de genul k cer prea mult sau chestii din asta ... nu mor daca nu o vand ... vreau mai degraba un schimb cu ceva cu 4 usi ... |
Re: / schimb Opel Astra Bertone
Incearca sa pui niste poze sa ne facem o idee. Ms.
|
pai o sa pun poze cand o sa ii fac ... momentan nu ii pot face ... da oricum va puteti face o idee pt k opel astra bertone coupe is la fel ... atata pot zice k arata foarte bine ... ii intretinuta ... tinuta in garaj ... nu s-a fumat in masina ... deci ii ingrijita ...
|
7 Attachment(s)
cam nespalata ... da aia nu consta prea mult :D
|
6300 neg ... 0752250240 - Cristi
|
6200 eu --=up=--
|
iti dau skoda mea neinmatriculata , si renault-ul ca sa ai cu ce sa o inmatriculezi ???
anunt skoda : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2000-a.html anunt renault: la semnatura |
Dar de ce are grila de astra g si bara...nu prea pare de bertone..
|
Quote:
|
up...
|
6000 ... nr de tel nu mai este valabil ... nr.nou 0755264774
|
up - 5800