![]() |
Fabia RS vs. 206 GTI
3 Attachment(s)
Sa vedem ce are de zis RS-ul,care se prezinta diesel,impotriva vesnicului GTI.
Este vorba de: Skoda Fabia RS 1.9 TDI 131cp si Peugeot 206 S16 GTI 2.0 16v 136cp De ce nu un diesel impotriva la benzina ?? |
Eu aleg GTI-ul la orice ora......
RS-ul pare o masina de bunicute..... :lol: Chiar am vazut o batrana cu parul mov intr-un RS... :? |
chiar daca este o mica diferenta de 5cp cuplul este mai mare la diesel
fabia are un consumn mai mic TDI este destul de tunabil :)dar si 206:) mai ales la exterior IN concluzie aleg FABIA :) |
Clar RS-ul. Motorul ala il duci lejer in 180-190 de cai!
|
votat fabia !
stim cu totii ce poti scoate dintr`un diesel ! daca ai bani de investit serios ... iei frumos catalogul in mana si incepi sa bifezi :D :D |
tractorul for the win :)
|
fabia rs
pejoul tot pejo :) |
Desi 206 are un design care nu exceleaza in heterosexualitate,in aceasta comparatie e mai bun.Mai usor,mai rapid in linie dreapta.Pe curbe ce sa mai zic...niciodata a monta o ancora in botul unei masini nu e o idee buna pentru manevrabilitate.
Quote:
|
Dintre cele doua o aleg pe cea care are turbo :)
|
Re:
Quote:
In ceva timp o sa vezi din nou pe strada Peugeotul meu si vei fi surprins. |
Quote:
Sunt foarte multe exemple la noi care arata ce poti scoate din motorul de 130 de cai... |
Re:
Quote:
sCHIMBA POZELE CU rc CARE ARE 177CP NU 136. #Rezolvat - RoSonic |
Re:
Quote:
stiu si eu... mam dat mai dmult cu un RC, albastru... mai venea prin victoriei asta vara... si p 400...statea la cam 4 masini in spate...si am martori + k mam dat de 2 ori cu el :) oricum... vedem..asfalt uscat sa fie ;) :P |
Diesel :wink: cuplu mai mare si un motor care se poate modifica usor :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning