![]() |
pareri Pioneer DEH-2100UB
Doresc sa imi iau un player.... si cut in mod special fidelitate( sunt adeptul cd-urilor audio originale)... si un port usb( mai putin important).
http://www.pioneer.eu/eur/products/2...0UB/specs.html Ce pareri aveti despre player? |
Re: pareri Pioneer DEH-2100UB
CD PLAYER ALPINE 9882ri- cu 450 ron... si vreo 6 luni garantie.. merita?
|
Eu cred ca nu exista fidelitate , fara aliniere in timp si fara o conversie buna !
Despre portul usb nu stiu ce sa zic, inca nu mi-am format o parere , tind sa cred ca importanta e ripuirea , urmeaza scrierea si redarea . |
Ceachi, hai sa nu amestecam fidelitatea cu TA. Intr-o masina de zi cu zi, care nu ajunge pe la concursuri, in care nu se baga o circa de bani, merge foarte bine si fara TA.
Apropo, Bercenaru, la voi la boston se cumpara cu roni ? Te rog modifica-ti locatia din profil. |
Apropo,
Bercenaru, la voi la boston se cumpara cu roni ? Te rog modifica-ti locatia din profil.[/QUOTE] boston ,romania nu se cumpara nicaieri cu roni.singura moneda din ro este "leul" :D scz de offtopic |
Leul nou se mai numeste si RON ! La voi la Cluj e altfel ?
|
koala_boy, leul nou, greu, cum vrei sa-i spui, se numeste RON, leul vechi,usor sau subnutrit se numeste ROL.
In loc sa faci misto, poti sa te abtii. Si da, este ok 9882ri, mai poti negocia vreo 50 RON. |
Nu aveti dreptate nici unul..."leul nou" s`a numit ron pana au circulat in paralel cele 2 monede pt a nu exista confuzii ("leu vechi" si "leu nou") cand a ramas doar leul nou s`a renuntat si la denumirea provizorie de "RON".
|
clarificam nu faceam misto...e o confuzie foarte deasa in ziua de azi...nu inteleg de ce va ambalati ca nu am zis`o din rautate.
|
Quote:
http://www.bnr.ro/Cursul-de-schimb-524.aspx |
rog un moderator sa inchida topicu...multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning