![]() |
Test-drive cu Fiat 500 Abarth
17 Attachment(s)
Test-drive cu Fiat 500 Abarth
Istoria de pana acum a lui Fiat 500 o stiti cu siguranta. Prezentata prima oara la Salonul Auto de la Geneva ca o masina retro, introdusa apoi in productia de serie, castigatoare a premiului Masina Anului, vanzari record; si asa mai departe... Dar ce e cu varianta de top Fiat 500 Abarth? Attachment 1027041 Attachment 1027055 Abarth reprezinta pentru Fiat ceea ce inseamna divizia AMG pentru Mercedes si M pentru BMW. Cea mai buna comparatie de care Fiat 500 Abarth ar putea avea parte este aceea cu Mini Cooper S. Ambele automobile se incadreaza in clasa subcompacta a hatcback-urilor cu tractiune pe fata, avand dotari aproape similare, dar personalitati extrem de diferite. Attachment 1027046 Attachment 1027059 Pe partea de motorizari, se poate opta fie pentru propulsorul turbo de 1,4 litri si 133CP, sau pentru editia limitata de 160CP. Attachment 1027043 Cei de la Fiat pretind ca al lor Abarth ajunge de la 0 la 60 de mile pe ora in 7,8 secunde. Lista de tuning pentru acest 500 Abarth include: jante mai late, frane mai puternice, suspensii modificate, scaune sport, si poate prea multe logo-uri Abarth. Attachment 1027048 Attachment 1027050 Attachment 1027044 Attachment 1027056 Cu o acceleratie liniara, dar totusi destul de naravasa si un confort mai mare, Abarth este diferit fata de Mini Cooper S, a carui manevrabilitate sporita parca te apropie mai mult de sentimentul condusului sportiv. Attachment 1027051 Attachment 1027053 Interiorul lui Abarth degaja un aer de sportivitate si confort in acelasi timp. Gadget-urile sunt mai usor de folosit decat in cazul lui Mini, iar pasagerii din spate se bucura de un pic mai mult loc, desi nu prea mult. Attachment 1027049 Attachment 1027042 Attachment 1027047 Vizibilitateea este excelenta in toate directiile iar spatiul pentru cap este suficient. Concluzia? Experienta condusului unei asemenea masinute este una extrem de placuta, multi dintre noi dorind deja sa achizitioneze respectivul automobil neconventional care incalca multe norme legate de cum trebuie sa arate un automobil sportiv. Attachment 1027045 Attachment 1027052 Attachment 1027054 |
Re: Test-drive cu Fiat 500 Abarth
eu unu nu mi-as lua asa cv
|
foarte frumoasa..oare pe la cat ajunge?
|
Asa se scrie istoria... Superba masinuta, ma gandesc la vechiul Abarth...
|
dragutica
|
am avut ocazia sa vizitez italia si am observat ca e plin de 500 pe acolo:d
|
Aceasta masinuta este foarte foarte tare.
|
In afara faptului ca are o istorie bogata in carca aceasta masinuta este adecvata si pentru oras si pentru condus sportiv
|
in italia e plin de chestii de astea mici.....si chiar foarte utile intr-un trafic cum e prin bucuresti...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Mie Mini mi se pare ca este mai castigat cu toate ca e mai lung dar e mai incapator la interior. |
eu unu mi-as lua o gramada din astea
|
masina de fete nervoase :)
|
Mi-a luat ochii motorasu ala de 1.4 ce produce 133 hp ! Aproape 100 de cai pe litru ceea ce e fenomenal...nu mai pun in discutie vers de 160 hp.Avand in vedere ca masina nu depaseste tona rezulta o adevarata nebunie.Personal mi se pare foarte atragatoare masinuta chiar si pt baieti insa interiorul are o bila neagra de la mn :D
|
parerea mea / dece sa pui un motor puternic pe o masina mica , mai ales ca e un model dedicat genului feminin?
|
Quote:
cine a zis ca e dedicat genului feminin ? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning