![]() |
AEM revine la ceasuri analogice
2 Attachment(s)
AEM revine la ceasuri analogice
Compania californiana AEM a lansat zilele trecute produse noi in gama ceasurilor analogice. Vedetele sunt ceasurile de boost si EGT (Exhaust Gas Temperature). Acestea beneficiaza de cateva imbunatatiri, precum posibilitatea de schimbare a culorii (sapte variante disponibile), reglarea intensitatii luminoase sau inele pentru cadran interschimbabile. Ceasul de boost vine cu un senzor pentru atentionare, in cazul depasirii a 2,41 bari, iar cel de EGT vine echipat cu un senzor de termocupla tip K, ce atentioneaza soferul in cazul in care temperatura gazelor evacuate depaseste un anumit grad. Produsele sunt disponibile la preturi incepand cu $195.83 ceasul de EGT si $206.26 pentru cel de boost, si pot fi achizitionate de pe site-ul producatorului, www.aempower.com. |
Re: AEM revine la ceasuri analogice
nui cam mult pentru niste ceasuri,care practic trebuie sa iti indice temperatura si presiunea,nu sa se transforme in curcubeu:rolleyes2
|
mie mereu mi s-au parut scumpe..:)
|
cred ca ai mancat un 0, ceva, la temperatura gazelor
|
extrem de banale...
|
Normal ca sunt scumpe pentru cei care sunt obisnuiti cu chinezarii gen Raid, Fk, care din 10 buc, 3-4 sunt rateuri de la inceput, iar restul sunt "foarte exacte" cu o mica eroare, de 30% :)) Totusi nici aceste AEM-uri nu cred ca sunt cine stie ce calitativ.
Atunci ce sa mai spunem ce ceasurile Stack pas cu pas care se invart in jurul a 180-300 euro, sau cele Defi, unde pretul incepe de la 330 euro / buc. ?!?! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning