![]() |
O noua marca auto se va vinde in Romania
16 Attachment(s)
In plina criza a segmentului auto, chinezii isi deschid noi piete de desfacere. Astfel ca, masinile Chery (cherry cu dublu „r” inseamna cireasa), produse in China vor fi distribuite si in Romania. Producatorul Chery Automobile este acelasi care a lansat in 2003 modelul QQ3, copie fidela a lui Daewoo Matiz si apoi Eastar, care seamana izbitor cu Chevrolet Epica. Attachment 1025312 Attachment 1025309 „Ciresicile” vor fi distribuite in Romania de grupul israelian Shlomo Holdings, prezent deja in Romania prin servicii de leasing operational si de inchirieri masini. De asemenea, Sixt New Kopel (divizia romaneasca a Shlomo Holdings) şi AAA Auto Group au înfiinţat, în luna februarie a acestui an, o companie mixtă, denumită AAA New Kopel, a carei obiect de activitate este comercializarea de maşini second-hand, informeaza Mediafax. Chery Automobile are o istorie de doar 12 ani, fiind controlat de statul chinez. Prima lor masina a iesit pe portile fabricii in 1999. Modelele comercializate de Chery sunt dupa cum urmeaza: QQ3 Attachment 1025330 Attachment 1025331 QQ6 Attachment 1025313 A1 Attachment 1025304 A3 Attachment 1025305 A3 Hatchback Attachment 1025306 A5 Attachment 1025307 Eastar Attachment 1025332 Attachment 1025333 Eastar Cross Attachment 1025310 Cowin Attachment 1025308 Tiggo Attachment 1025315 Karry Attachment 1025311 Riich Attachment 1025314 |
Re: O noua marca auto se va vinde in Romania
fake-uri
|
dumnezeule mare :???:
|
ele arat bine ca forma (unele), dar daca is la fel de proaste ca Gelly, e clara treaba, :)
|
chinezii astia copiaza tot ce intalnesc.nu sunt si ei in stare sa produca ceva nou.masinile astea sunt niste copii ieftine cu materiale de proasta calitate si nu ofera niciun fel de siguranta participantilor la trafic
|
Da-ti in search pe youtube cu GEELY crash test ca sa vede-ti ce masini construiesc chinezi.
|
Quote:
|
As prefera sa fiu intr-o dacia 1310 din 82 la un impact frontal dact intr-o chinezarie de genul asta . Daca imi aduc aminte exista niste filmulete pe youtube cu niste teste de impact in care chinezariile se fac pilaf . Probabil si din cauza asta nu se pot omologa pentru europa de vest, iar in germania sunt interzise.
|
Quote:
orcum stie toata lumea ca sunt d e proasta calitate asa ca nu ne ramane decat s a fim indiferenti cu ele si sa nu se cumpere asa ceva |
Mi-ar place un Tiggo.
|
nuuuuuu.....:(((
|
deci nu am crezut, masinile astea chiar exista :))))
sunt copii desigur qq3 - matiz (cik portierele sunt interschimbabile:) ) qq6 - imi aduce a logan, sau un fiat dupa spatele ala a1 - parca e un fiat linea, sau punto, un pic mai inalt a3 - un lexus sau ceva pe acolo a3 hatch - spate parca de hyundai cu spatele de la bmw x6 cumva a5 - aduce a toyota avensis Eastar - desigur epica-u Eastar cross - parca e un volvo sau rover dupa farurile alea covin - linii de lada ,clar tiggo - suv-u de la toyota, am uitat acum numele karry - parca e un citroen :) riich - opel movano/renault trafic ma mir ca se permite asa ceva .... ar trebui judecati si alea alea...... inca ceva :) , am intrat la ei pe site, la siguranta, principalele atuuri sunt barele de protectie la toate =)))))) cik is puternice :)) |
Quote:
|
Mai bine rămâneau la Dacii..
|
Exact ca telefoanele DUAL-SIM:lol::lol::lol: o cumperi si pana acasa se strica:lol::lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning