Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Am avut accident (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/135683-accident.html)

Cristy65 28-07-09 22:50

Am avut accident

3 Attachment(s)
Pe data de 25 iulie la iesire din Satu Mare catre Zalau, cum se termina linia continua am intrat in depasire de coloana. Cand eram in dreptul primei masini depasite, masina din fata, un VW Passat, semnalizand, face brusc stanga sa intre in parcarea de pe partea stanga, intrand in fata mea. Cand l-am vazut, am tras stanga si ne-am acrosat destul de slab in comparatie cu ce se putea intampla. Masina e pe Ungaria, are asigurare la Allianz. Am fost la politie, am dat declaratie, am primit copia dupa asigurarea lui, copie dupa permis si constatarea.
Am facut pe data de 28 dosarul la Allianz in Baia Mare. De acolo au zis ca soferul trebuie sa mai dea o declaratie in Ungaria la Allianz,ca apoi sa intre masina in service. Intrebarea mea este: daca soferul nu face acea declaratie, pentru ca dupa accident el incerca sa ma bage pe mine vinovat, chiar daca politistul a explicat ca el el 100% vinovat. Ce se poate face in acest caz? (sper sa nu fie nevoie).
Care e din Baia Mare si stie un service bun care lucreaza cu Allianz?

Multumesc anticipat.

andi_cimpean 28-07-09 23:18

Re: Am avut accident

cam greu ceea ce spui tu, dar incearca sa vorbesti la Allianz, in legatura cu acea declaratie pe care trebuie sa o dea ungurul...atata vreme cat ai toate documentele in ordine...nu vad de ce iti mai trebuie si aia...

Am impresia ca vor sa iti puna bete in roate...

Cristy65 28-07-09 23:34

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2519068)
cam greu ceea ce spui tu, dar incearca sa vorbesti la Allianz, in legatura cu acea declaratie pe care trebuie sa o dea ungurul...atata vreme cat ai toate documentele in ordine...nu vad de ce iti mai trebuie si aia...

Am impresia ca vor sa iti puna bete in roate...

Asa e procedura. E si de inteles, pe undeva. Dar cineva m-a asigurat ca nu e nici un fel de problema,ca se va rezolva, pentru ca daca e international, nu prea se risca. Doar prin Romania fac smecherii asigurarile.

TRX 30-07-09 15:06

:) Sugerez sa o bagi la Letady. Eu n`am vazut tinichigerie mai buna ca la ei :) Si fa o vizita la Allianz, chiar doua, sa vada ca nu ai de gand sa lasi problema nerezolvata.

Cristy65 30-07-09 15:33

Quote:

Originally Posted by TRX (Post 2523044)
:) Sugerez sa o bagi la Letady. Eu n`am vazut tinichigerie mai buna ca la ei :) Si fa o vizita la Allianz, chiar doua, sa vada ca nu ai de gand sa lasi problema nerezolvata.

Cred, nu mai tin bine minte, dar la Letady mi-a sugerat cineva sa nu ma duc. Acuma sa fie rezolvata cu asigurarea, unde o fac nu ar fi foarte mare problema

bluewmaster 08-08-09 22:50

la fel iti sugerez si eu sa nu te duci la letady.:evil:

Cristy65 09-08-09 08:44

si ce mi-ai recomanda in schimb?

All times are GMT +2. The time now is 16:22.

- Copyright 2026 4Tuning