![]() |
Dacia SuperNova Clima
3 Attachment(s)
an 2001, distributie schimbata acum 5000+km, consumabile schimbate acum 2 saptamani, AC functioneaza ca in prima zi (+ca il folosesc aproape zilnic)... NU are rugina, e intretinuta foarte bine...mai multe detalii la fata locului pentru cine e interesat
82 000 si ceva de km (nu mai stiu exact) , mp3 sony, inchidere+alarma pret 2300euro disc. itp+asigurare valabile culoare verde infinit contact: 0767 591 506 sau aly_geo2001 pe mess sau mail in pretul asta intra si un hayon cu luneta si eleron + 2 brate fata cu amortizoare si arcuri |
Re: Dacia SuperNova Clima
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ubira-cdx.html
un schimb cu mine?? |
UP UP UP
lospa, imi pare rau, nu pot sa accept schimbul :( nu am bani pentru diferenta..imi pare rau si merci totusi de oferta ;) |
up up up..2250euro!
|
up up up neg la fata locului
|
Fac o mica observatie (ma intereseaza sa imi iau alta masina): clima nu avea jante si eleron din fabrica?
|
ba da, faza cu jantele e discutabila;)...asta nu a avut din fabrica jante de aliaj, eleronul l-a avut insa cel original s-a spart, am cumparat altul, trebuie doar montat ;) :)
|
upupup
|
Te intereseaza o solenza din 2003 are servo inchidere de la cheie mp3 ?
|
ai pm :)
|
UP UP UP ,destul de negociabil
|
mai tarziu o sa mai pun cateva poze, up up up
|
5 Attachment(s)
up up up
2150euro! negociabil! |
Arata bine pune o poza si cu eleronu :D
|
am omis sa ii fac, sa nu mai zic ca nu am avut timp nici sa il montez...dar nu e panica...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning