![]() |
Dacia Logan - tuning by ZENDER
4 Attachment(s)
Iata ca inca o firma de tuning cunoscuta scoate pe piata un kit destinat Loganului. Aceasta este Zender.
- prelungire bara fata - 185 euro - prelungire bara spate - 169euro - praguri laterale - 199 euro - eleron portbagaj - 115 euro - duplex tailpipes 2x90mm - 225 euro |
Finutz , dar parca nu merita totusi Loganul pachet Zender....
|
sincer nu-mi place nimk la ea.....poate doar duplex tailpipes dar in rest nu ma atrage nimik la ea.
|
n`are nimik deosebit in afara de tevile alea 2 .. si jante si park putin cobirata din suspensie ...
nu`mi place |
E urat rau de tot... Mai mf sunt kit-urile de la PILOT... :evil:
|
scump doamna scump... si nu este prea reusit kitul
|
spatele arata destul de bine!!!! oricum cam scump kitul pt logan!!!
|
prelungire bara- fata=185 euro eu nu vad mai nimc an fata dincolo erea, mai iefin :o
|
http://www.spoilere-tuning.home.ro/
oarca la preturi mai normale!!!!!! |
masina este un vechi proiect AM ( auto mondial ) si poate fi vazuta pe 13 septembrie langa sediul AM .... care vrea s-o vad in realitate ??? e destul de interesanta
|
daca nu ma insel acesta e loganul am.nu?
|
Cu 900 de euro o poti face la orice garaj ...la niste baieti care se pricep, oriunde, de nu ai aer,da pare interesant in combinatie cu jantele si cu tevile da oricum e mult prea scump...la draq pt banii astia o fac io,chiar daca nu ma pricep :D
|
Frumuşel kitul, dar ENORM ca preţ.
|
Sincer dintre toate Loganurile tunate, asta mi se pare cel mai nasol si mai are si niste preturi de te doare capul.In afara de tobe si spoilerul spate totul mi se pare naspa.
Dar fiecare cu gusturile lui. |
Au copiat proiectul AM :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning