![]() |
Scion invadat de ursi Panda
2 Attachment(s)
Scion invadat de ursi Panda
Uneori te poti plictisi atat de rau de imaginea masinii tale, incat te gandesti serios: ori o schimbi, ori o modifici. Ultima parca suna mai bine. La fel a gandit si proprietarul acestui Scion tC, care a apelat la modificari simple, dar de efect. O prelungire din carbon, un set de pleoape din acelasi material, toate se potrivesc perfect cu elementul principal: capota! Aceast element unic a fost gandit drept un camuflaj din… ursi Panda! Pe baza de gri, toate aceste elemente se potrivesc cromatic cu tema carbonului si a banalului alb. Un mic spion a confirmat cum ca acest desen al capotei a fost realizat in intregime chiar de proprietar. Ce imaginatie, nu-i asa?!? |
Re: Scion invadat de ursi Panda
Foarte tare proprietarul :))
|
Quote:
|
tare masina,dar uitati-va la semnataura lui spiri:))))
|
Tare masina..tare si semnatura lui spiri :D
|
Imi place cum arata!!
|
Soper masina! Ceva simplu cu gust. Daca va uitati la spoilerul fata in dreptul numarului de imatriculare e prins cu sarma sau asa e modelul? Prima explicatie care mia venit in minte a fost ca spoilerul a fost lipit de bara fata, dar acolo se pune ceva dedesupt sa nu cada, iar sarma aia vine dim mijloc. Oexplicatie mai buna are cineva?
Bine gandita si semnatura;) |
Nu e sarma sunt 2 tije pentru ajustarea spoilerului sus-jos
~Nautilus |
Masina are un clean look destul de reusit, dar ursii aia panda de pe capota mi se pare cam kitsch.
|
E frumoasa masinuta chiar extraordinara astfel incat poti crede ca asa a iesit din fabrica ceea ce e foarte bine pt un tuner.
|
foarte interesant, comic, simplu si de efect in acelasi timp. Felicitari proprietarului.
p.s. felicitari spiri pt semnatura:lol: |
Sasha , vad ca tu tii cu ursu` (avatar) :D
Simpatic dar nu e genul meu... |
Foarte tare!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning