![]() |
Nelamuriri
Daca e ceva neclar, postati aici.
|
Bine gandit topicu` asta......
Oricum....deocamdata pt. mine totul e clar..... 8) |
Mah cum dreaq fac sa pun o poza mica .....colo unde scrie ex:JusT ME sub mesaj la mine????????
Ca nu pot........................... :x |
Scrii [img]adresa_pozei_de_pe_alt_site[/img] la semnatura :wink:
|
Mah Gabi........lamurestema si pe mine..........cum dreaq fac ma sa pun porcaria aia sub text...dupa ce scriu ceva ca nu stiu..... :oops: :oops: :oops:
PS:poza aia nu e pe alt site .....e la mine in calculator....tu imi zisasi [/img]poza de pe alt site..???????????io o am in calculator..... |
cred ca nu merge din calc...trebuie sa o uploadezi pe un site ....sau ti-o trimiti in mail (asta nu stiu sigur daca merge incearca si tu...) bafta ! :arrow:
|
am si eu o nelamurire...imi bate rulmentu' din toba..cum sa il schimb????
|
simplu: schimba toba:)))
|
pai..ar fi o pb..e toba remus..cu injectie electronica
|
salut craioveni,unii ma cunosc altii nu sunt alexufo (fostul cj82ufo) fratele strengaritzei
as avea si eu o problema .....nu are cursa pedala de la frana de motor .. ce ar trebui sa fac ???? sa schimb bujiile????? :evil: |
Alexufo io cred ca tzia cazut relantiu` in baia de ulei si de aceea............ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
PS: Alexufo salut si bine ai venit.... :P 8) |
anunt umanitar....am o NELAMURIRE>....voi careva stiti
care e cel mai bun lichid de racire la oltcit? maaa...coiote... cand am scis aci...radeam cu fratemio..zice el..hai sa le zic si io ca mi-o cazut relantiu' in baia de ulei...desi...ar merge ceva si mai tare.. :P :P :P tu ce pb ai? |
ma simt nevoit sa intervin putin. nu va suparati pe mine.
pentru partea de troubleshoting folositi forumul dedicat pentru asa ceva. Aici in craiova treburi strict legate de craiova pls |
am yo nelamuriere...defapt mai mult rugaminte... daca e vreo poza de la cluj de la C... datzio jos varog..
multzam... maestre... continua... La Minor :lol: :lol: :lol: :P |
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Mah facetzi dreaq un topic de glume,baza,faze tari,etc. .........sa ne mai amuzam dreaq shi noi!! :P :P :P (io nu stiu sa il fac :P :P ) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning