![]() |
Dacia pentru program rabla
Vand dacia 1300 an 1972 pentru program rabla.Obtineti pe ea in jur de 38 de milioane eu o vand la 18.pentru detalii ma puteti intreba orice
|
Re: Dacia pentru program rabla
cabd cumperi o masina prin prg rabla masina pe care o dai la remat tresa fie pe acelasi nume cu maisna noua pe care o cumperi
asta insemana ca cel care ia rabla ta sa teaca si masina noua pe numele tau deci.... |
poti sa pui ceva poze ca ma intereseaza pe mine caroseria?
|
scuze dar nu am pozele zilele astea.... oricum nu prea ai avea ce sa iei de pe caroserie.. adica caroseria e buna cat de cat adica e groasa cum se faceau inainte dar are unele parti sunt lovite si cand a fost revopsita a fost cam neglijent vopsita
|
vinzi la 18........18 insemnand ce 18 euro ...sau ce?
|
pe mine ma intereseaza contraaripile,panouri portbagaj si pragurile sa vad in ce stare sunt
|
o sa pun pozele maine sau poimaine
|
Quote:
|
Quote:
|
3 chiar , vezi de treaba ca daciile din 89 - 90 se vand in stare perfecta de functionare in jur de 2 - 300 ron exact la ca la fier vechi ..
deschide ochii ca de 18 milioane iti vand dacie din 99 perfecta stare |
doamneee bai nu mai vorbiti daca nu stiti...... nu trebuie sa o ai nici de 2 nici de 100 de ani poti sa o iei acum si in 5 minute te duci la programul rabla si e valabila era si un artiocl dar nu o mai gasesc
|
Quote:
|
ce am exagerat ? vrei dacie la 18 mil ? am de vanzare din 99 pe carburator in stare brici ?
la 5 mil iti dau dacie din 88 in stare perfecta de functionare ,(fara verificare) geamuri ionizate si alte nebunii arata si functioneaza perfect , tabla a fost facuta anul trecut ,consumabile noi si tapitzata interior.. e bijuterie fra cine m-ai cauta dacii ? hai sa fim serios ca au ajuns romanii sa duca masini de masini la fier vechi , si nu duc ciururi dinastea... si apropo caius , imi pare rau ca mam bagat aici pe topicul tau dar din nimereala lucrez chiar in domeniu si aici la sibiu , de 2 luni sa dat legea si trebuie sa o ai pe nume de minim 2 ani ca sa primesti acei bani , nu are rost sa cauti nici un articol k nu vei gasi |
de la 2 pana la 5 e o diferenta (cam dublu + jumatate :) )
si totusi , e un pret f bun daca zici ca tablaraia are un an si e in stare perfecta de functionare.. bine , ca cea scoasa la vanzare aici nu face nici pe departe banii , e alta treaba .. |
normal ca nu face banii ca o masina normala deacat in programul rabla isi facea bani...oricum eu am citit un articol si tocmai scria ca poti sa o cumperi si imediat sa o dai pentru program si cica acuma o persoana poate sa dea 3 masini
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning