Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Divizia A si Cupele Europene (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13557-divizia-cupele-europene.html)

CT-82-PWR 24-02-06 10:53

Divizia A si Cupele Europene

Rapid Bucuresti s-a calificat in optimile de finala in cupa UEFA dupa ce a invins cu 2-0 pe Hertha Berlin la Bucuresti....acuma ii asteapta un meci tot cu o echipa germana Hamburg.
Steaua a reusit sa treaca de Heerenveen desi a pierdut in meciul de la Bucuresti cu 1-0,acuma vor juca in optimi cu spanioli de la Betis.

Mustang 24-02-06 10:55

o prestatie buna a echipelor romanesti...
cel mai mult mi-e frica pt steaua...au jucat foarte slab ieri, iar daca vor juca asa si cu betis...s-ar putea sa apara niste probleme...

teddy 24-02-06 11:53

grele ambele meciuri. probabil al rapidului e iarasi un pic mai greu. steaua jucat mult prea relaxat, probabil alta era situatia daca nu isi permiteau sa si piarda.

Johnny_C 24-02-06 13:18

F greu pt ambele echipe, f greu. Sper sa stranga cat mai multe puncte pentru Romania.

Alexutzzz 24-02-06 13:20

sa nu uitam ca rapid nu are nici un meci pierdut pe parcursul cupei uefa din 05'-06' steaua :) sa speram ca vom avea macar 1 echipa in finala
este greu dar nu imposibil

sil4tuning 24-02-06 13:36

steaua este in semifinala
rapid .....nu se stie ...
atat am avut sa va zic :)

Johnny_C 24-02-06 14:03

Mosu, de unde stii ca Steaua e in finala? Esti cumva mama Omida? Sincer, nici nu se stie cu cine va juca dupa Betis, in cazul in care trece, bineinteles...
Oricum, sper sa facem o figura frumoasa!

sil4tuning 24-02-06 14:15

am spus semifinala .....nu finala ...
si va fi asa cum am zis eu :twisted: :P
mai vb atunci :lol:

needBrain 24-02-06 15:29

iar ai pus ma la pariuri? :lol:

cat era cota cu steaua in semifinala?

sil4tuning 24-02-06 19:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
iar ai pus ma la pariuri? :lol:

cat era cota cu steaua in semifinala?

ssssssssssssssssssssss ca ma aude fiscul !!!
parca 10 : 1 :lol: faceti calcul

Andrei_NSL 24-02-06 19:39

......

Rapidu` tace si face ...steaua se da mare ..si spune k va fi in finala ...dar dak au meci ca aseara sa isi ia gandu de la asa ceva...
- chiar dak`s rapidist am tzinut cu aman2 echipele aseara...meciurile astea sunt pt binele fotbalului romanesc .. nu ma conteaza cu cine tzii ... Cred k rapidu` are sanse mai mari k steaua ... sa ajunga in Finala :wink:

CT-82-PWR 15-03-06 21:06

Re: Divizia A si Cupele Europene

BRAVO RAPID un meci fantastic,rai germani astia ma bucur ca am avut si noi un dumnezeu acolo sus si ne-a ajutat ca ne calificam mai departe in sferturi.

DJ77VLD 15-03-06 21:24

Daca imi spuneai ca o sa ajung sa ma rog pt RAPID in genunghi sa treaca cu bine de ultimele minute si sa nu ia gol iti ziceam:"NICIODATA ". BRAVO RAPID! In campionat nu ii suport dar in cupele europene sunt ROMAN!

ESPinoza 15-03-06 21:35

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
Daca imi spuneai ca o sa ajung sa ma rog pt RAPID in genunghi sa treaca cu bine de ultimele minute si sa nu ia gol iti ziceam:"NICIODATA ". BRAVO RAPID! In campionat nu ii suport dar in cupele europene sunt ROMAN!

bravo rapid!!!!!!!!!!!!!!! merita aceasta calificare.. au tras si cu dintzii de ea... iar coman omul meciului frate!!!!!

CT-82-PWR 15-03-06 21:59

Omul meciului de la Rapid a fost fara nici un dubiu portarul Coman,fara el nu aveam nici o sansa.

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning