![]() |
Vand 3 ceasuri RAID HP noi
2 Attachment(s)
Ceasurile sunt:temperatura apei,a uleiului si voltmetru.Sunt digitale,sunt cu test,te avertizeaza daca ceva nu este bine etc.Sunt noi noute in cutie.Pret 40 euro bucata
Anuntul este pt un prieten |
Re: Vand 3 ceasuri RAID HP noi
si le mai are?
|
da,mai sunt disponibile inca
|
Afr exista?
|
AFR nu este Bobby,acestea sunt ale unui prieten de al meu si vrea sa le vanda ca are altele.Am avut eu de AFR dar l-am dat.
P.S:legat de ce am discutat noi de volanta,nu ai gasit pozele alea ca sa imi fac o idee referitor la ce ti-am aratat ca am facut eu? |
Nu am gasit inca nimic....si nu dau de sultanu pe mess. Daca il gasesti zi sa iti are site-ul unde e pozata o volanta facuta....si a lui i-am facut-o la fel. Daca auzi ceva de un afr mai ieftin sa ma anunti :)
|
Ok,o sa vb cu el.Tu faci cum doresti insa parerea mea e ca nu prea are rost sa iti cumperi doar ceasul de AFR care se leaga pe sonda lambda pt ca e foarte relativa treaba care ti-o arata el,eu am avut si stiu ce vb.Acuma am kit wideband de AFR de la Innovate Motorsport,e alta mancare de peste deja cu acest kit
|
Deja ma pierzi in detalii :). Da si tu mai multe detalii, pret etc etc. Eu sunt mai classic si de asta nu ma pricep la toate inovatiile astea mai noi :)
|
ti-am trimis un pm
|
sal ce pret pt afr cu sonda de la inovate motorsports??
|
Kit-ul wideband nu este de vanzare,sorry.Ti-am raspuns si la pm
|
le-ai dat? daca nu, lasa un pm cu pretu si le iau io
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning