![]() |
Mercedes SL63 AMG Black Series Decapotabil si mai putin scump
3 Attachment(s)
Mercedes SL63 AMG Black Series Decapotabil si mai putin scump
Noul Mercedes SL65 AMG Black Series nu este pentru oricine. Si nu doar pentru ca este produs in editie limitata, ci si din cauza pretului astronomic. Dar, din fericire, niste germani au luat un Mercedes SL63 AMG si l-au convertit la Black Series. Plus o diferenta notabila. Modelul poate fi condus ca si pana acum, cu plafonul inchis sau deschis. Desigur, sub capota au ramas in continuare cei 525 cai putere, insa aceasta "problema" se poate rezolva imediat cu ajutorul unui tuner. Pretul acestei jucarii? Doar 195.000 euro! |
Re: Mercedes SL63 AMG Black Series Decapotabil si mai putin scump
Au mama cum arata,ma gandesc ca au inbunatatito la siguranta , cred ca isi merita banii mai ales la ce senzatii iti ofera in aerul liber de ramai lejer fara cap :)
|
ce ma??? 195.000???? :| foarte scumpa, la banii aia gasesc ceva mai marfa decat Mercedes-u asta.
|
pana la SL65AMG Black Series mai is vreo 133 de cp si 135000 de euro diferenta..eu personal as alege SL63 mai ai si avantajul hardtopului pliabil
|
deci in poze arata bestial...in realitate cred ca innebunesti cand o vezi :X :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
195.000 gizas...e totusi nitel cam mult!:shock:
|
da am auzit ca cica e cu 100.000 euro mai scump decat ala capotat:)))
mai bine imi iau 2 sl63 amg de banii astia;)) si imi raman bani sa imi iau si jantele alea din carbon de 12.000 $;):> |
E ok...Isi merita banii...
|
Ce bani sa-si merite ma ? :lol: E doar un "amarat" de SL63 cu body-kit de Black Series. In rest n-are nimic modificat. Iar ala e pretul unei masini uzate cu vreo 20000 de km la bord. Dovada:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 Asta in timp ce modelul normal costa 104000 de euro: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 Deci cum ar veni, trebuie sa platesti aproape dublul pretului masinii doar pentru acel bodykit. Pur si simplu nu merita. |
asta nu inteleg eu la voi , de ce puneti problema d bani ? astfel d mashina nu o ia orce sarantoc,care trebuie sa si`o vanda si p masa si p tasu ca sa aiba mashina,mashina asta si`o iau multi cu bani,doar ca sa dea bine...:) atata
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning