![]() |
cat costa un sitem N2O !
Cat costa un sistem N2O! Nu stiu prea multe si daia va intreb cat de mult ridica puterea motorului :?:
|
artyck .. mai cauta pe aici ca gasesti si cat costa si cu cat creste puterea motorului .. tot... PEACE
|
pe ce masina vrei sa il pui?ce motor?ce modificari facute la motor?conteaza si astea...
|
nu stiu in Ro sau in europa
aici costa , depinzand de firma( NOS, ZeX, Venom, Nitrous Express), capacitati si puterea pe care o da, intre 500 si 2000$ + instalare puterea poate sa fie intre 40 si 200 cp depinzand de sistem |
mei nu stiu dar am auzit ca masinile mai invechite dau randament cu n2o e posibil sa-l pui pe o dacie ?
stiti eu am dabia 17 ani dar chiar ma intereseaza as, vrea sa imi tot madific masina ASA CA O ALTA INREBARE ESTE CAT SI CUM SE CALCULEAZA RANDAMENTUL UNEI MASINI CU SISTEMUL N2O :roll: |
Eu personal as zice sa nu te bagi la asa ceva pe Dacie. Incearca intai modificari clasice, carburatoare duble, usurare volanta, axa cu came sport etc....
Pt un motor de Dacie in stare foarte buna as zice maxim un sistem de 20-25 cp, Zemente zicea ca in polonia se vand astea la vreo 300 euro. |
Si cineva \"zvonea\" pe-aici k la Augsburg au cu 5oo euro.
|
la fel in Polonia se incepe la 400 Euro.
|
Eu zic k visezi... Mai visez shi EU(k am tot 17, dar nici chiar asha).
Pt. majoritatea romanilor Nos-ul e VIS. :wink: |
Acum visul va deveni realitate.
500$ kit-ul plus montaj! Cel mai avantajos sistem disponibil in Romania! |
Aha marfa... dar nu cred k o sa-si puna prea multa lume!
Off-Topic: acataru` tau e audi 80/90? |
nici eu nu cred ca o sa-si puna prea multi
|
doar de dragul de a-l avea pe masina chiar si nefunctionabil si multi si l-ar pune
|
Re:
Quote:
|
Salut!!!
Eu mi-am facut comanda de un sistem N2O de la NX(nitrous express). Este un sistem \"wet\".Kitul ma costa 350 euro.Plus montajul. Am o Dacia Solenza 1.4 MPI si sper sa mearga. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning