![]() |
Angajam agenti vanzari - publicitate indoor
Societatea se numeste SETO BUSINESS SRL si o conduc impreuna cu asociatul meu. Domeniul de activitate este publicitatea indoor si nu numai. O parte din produsele noastre sunt:
- Afise / postere - Brosuri - Rollup display-uri - X-display - Pliante - Flyere - Stickere si multe altele. Job-ul este adresat in special tinerilor care isi doresc un venit suplimentar si vor sa-si faca programul dupa bunul plac. Nu exista salariu ci doar comision care se plateste pe loc. Ce trebuie sa faci ? Gasesti un client care are nevoie de unul din serviciile noastre si incasezi pe loc comisionul aferent. In momentul de fata avem o echipa formata din 10 persoane care de aproape un an de zile colaboreaza cu noi si castiga bani frumosi. Totul tine de voi. Nu este nevoie de experienta ! Cine este interesat sa trimita mail pe adresa : [email protected] Multumim. |
Re: Angajam agenti vanzari - publicitate indoor
am trimis un mail
|
Ti-am raspuns.
|
Din cele 4 posturi libere, mai avem 2, daca sunteti interesati va rog sunati-ma sau trimiteti-ma pe mail dorinta voastra.
|
Cel mai slab agent de vanzari al nostru face in jur de 1800 ron pe luna. Cum vi se pare ?
|
Detalii pe privat, pe mail sau la telefon .
|
Mai exista un loc liber .
|
Se poate inchide, am rezolvat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning