![]() |
Honda Civic Type-R Concept
4 Attachment(s)
Honda Civic Type-R Concept va fi prezentat saptamana viitoare la Geneva.
Conceptul are motorul 2.0 l i-VTEC prezent si pe vechiul TypeR insa nu se stie daca si in varianta de serie va fi acelasi. |
:shock: wow...ce bot agresiv....totusi seamana si cu o masina a viitorului...a fast one ...
e frumushica...imi place ! |
masina e criminala
am auzit si eu ca se lanseaza tot cu motoru de 2l vtec de 200 cp si tot aspirat daca nu ma insel dar cred ca nu ma insel Oricum masina e tare nu am cei reprosa pacat ca nu se inporta si la noi modelu ala tare care e numai pt america ala de 230cp cred bafta |
mda...tipic Honda...superb...ma gandesc sa ma bag la una....si sper sa fi schimbat schimbatoru ala pe care nu-l suport la modelul de acum.
|
o sa apara si pe strazile noastre cat de curand ...pana la anul
pretul nu va fi mare ...de fapt identic cu cel din prezent |
look at her: she is a forest fire
|
aoleu ce mortala e ==== o felina adevarata :D
|
NO COMMENT... :shock:
|
Hmmmmmmmmm..........bestiala masina botul ala agresiv arata ff bine!!!! :shock: :D
|
Re:
Quote:
eh, macar sa merite, fiindk se pare ca cei de la Honda s-au decis sa atace clasa premium... :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
in schimb, din aproape acelasi motor (2.0 16v VTEC), pe S2000 au scos peste 245 de cp :shock: |
e super tare
chiar arata super bine masina :wink: |
Re: Honda Civic Type-R Concept
pacat ca nu e gratis
|
Hnda Civic ... tot tipu` a fost o masina adevarata ... si se pare ca si in viitor asa va ramane ...
designul e exceptional ...incredibil ... te lasa fara cuvinte ... :shock: :shock: :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning