![]() |
FORD FOCUS
7 Attachment(s)
:D
|
sper k nu am uitat pe nimeni :D ....sry dvd valy...k te-am uitat data trecuta :cry:
|
votat gabi....pt k imbina cat mai mult realul cu virtualul 8) chiar dak spoilerul di fata e cam mat, imi place k s-a ocupat de scaune
mi-a mai placut a lui oxide, e foarte reusita si muncita, dar prea ireala din pacate si nu imi dau seama c e gaura aia in capota...e priza de aer?? :? si a lui ra2 e frumoasa...imi place culoarea, dar buza aia e cam aiurea. :roll: |
Gabi ai votul meu :wink:
|
Vot Gabi....again !
|
Re:
Quote:
votat gabi..... :peace: urmatorul ar fi oxide :wink: |
nush pe cine sa aleg intre oxide si gabi ...
o sa ma mai uit la lucrari .. si o sa aleg eu :roll: felicitari tuturor, insa ..incercati sa va limitati la ce stiti (ma refer la maf mai mult).. mai bine ceva mai simplu,dar facut frumos :wink: |
Intre gabi si oxide :P
Votat Gabi pt ca e ma realistica :P |
Votat - Oxide ... prea tare, bravo bro
|
Votat GAbi... e frumoasa dar la Oxide daca ridica garda putin mai sus imi placea mai mult. :roll:
|
hmm
tng msms , ma plictiseam si nu imi placea cum arata, .... ii da un alt aer cand e decapotabila , dar yo cum am doar o luna de virtual tuning nu mi-a iesit prea bine :D
|
hmm
nu vreau yo sa par rau ,dar pt realitate e fie a lui oxide , fie a lui gabi....gabi mai preferabil...... totzi care ii voteaza pe ei posteaza, in rest anonim, inca oleaca si DVDvali il ia pe Gabi.... ceea ce pare cam ciudat ..... sorry dak ma bag unde nu-i treaba mea , dar zic k nu e corect fata de Gabi sau oxide....
|
am revenit shi io ...cu un vot in fortza ... OXIDE ...e cea mai bine lucrata ..parerea mea ...shi a lui valy arata super ..dar daca ai marit`o ... se vad grsheli mari de tot ...spoileru ala cel putin ...
c ya |
a lui oxide mi-a palcut cel mai mult
|
ia ziceti mah dak ma descurc shi eu pentru inceput? :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning