![]() |
PoweredBYRacers Botosani
Probabil ca nu este cel mai bun loc de a transmite urmatorul mesaj... PoweredBYRacers Constanta doreste sa va aduca la cunostinta faptul ca s-a extins si in Botosani. PoweredBYRacers Botosani va dorii sa ocupe un loc special pe strazi si sa creeze o imagine buna orasului. Pentru detalii referitoare la club, cereri de inscriere puteti contacta Team Leader-ul PoweredBYRacers la 0788396023 sau [email protected] .
|
si project manager cine e? :lol: :lol:
|
Afla ca majoritatea celor din BT sunt in Crazy Drivers...Deci pe mine unu nu ma intereseaza clubul asta(PowererByRacers).
|
SI afla ca te aceasta afirmatie o puteai tine in tine. Eu nu am intrebat care unde e! Acest lucru exemplifica faptul ca tu nu ai ce face in casa decat sa scrii topicuri aiurea.
|
Ford Probe PoweredBYRacers Botosani
|
Re: PoweredBYRacers Botosani
ce de cluburi!!! eu stiu doar unul si tare in botosani ! HSD forever !!!
|
Majoritatea din Botosani sunt din High Speed Drivers!nu din CrazyDrivers...
|
Uitati-va si voi la data ultimului mesaj inainte sa faceti afirmatii d-astea !! Nici nu exista HSD atunci...
|
Quote:
|
eu stiam , dar am vrut sa vad care se baga in seama , :)))))))))))
|
Pffff nu vreau sa ma bag prea tare dar as vrea sa se faca o comparatie intre masinile lor si cele din HSD si atunci se va vedea o mare diferenta, ca degeaba esti tare in gura daca ai doar ceva ca uga in club...nu vreau sa ma pun rau sau bine cu nimeni.
Parerea mea! Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning