![]() |
mazda mx5 (miata) vs opel astra g bertone cabrio
5 Attachment(s)
salut as vrea sa stiu si parerile altora in legatura cu aceste 2 masini ???
care credeci ca ar fi mai buna si mai fiabila si mai frumoasa ..etc. mazda mx5 1999 - 2003 motor 1.6 16v 110 cp poze.... SAU opel astra g cabrio 1999-2003 motor1.6 16v 110cp sau1.8 16v125 cp astepr parerile voastre ( pentru o achizitie pe viitor:) ) |
Re: mazda mx5 (miata) vs opel astra g bertone cabrio
noi stii ca am mai vorbit despre modelele astea.
chestia este ca fiecare masina are plusuri si minusuri: miata: + design exterior si interior + tractiunea pe rotile din spate + mica..te strecori prin trafic usor cu ea + manevrabilitate sporita + consum undeva la 6 mixt - 2 locuri - interiorul ingramadit tare.. - portbagajul mic - piesele se gaseasc mai greutz => is cam scumpe - e in topul masinilor pt femei :P - ca la orice cabrio cu prelata riscul e in caz de vandalism(mai ales in romania) astra + design ext (mai putin spatele care-i cam plat) ,interior ok.. + 4 locuri ...si cele din spate sunt functionale ...pot sta confortabil pers cu o statura medie + piese se gasesc peste tot.. sunt acceptabile ca pret + sunt foarte bine antifonate(chiar mai bine ca cele coupe) ..deci ai un avantaj iarna pt ca retine caldura mai mult timp. +poate fi folosita si pe timp de iarna datorita prelatei facute dintr-un material special + consum ..depinde de motorizare ... +portbagajul e incapator pentru un cabrio - ca la orice cabrio cu prelata riscul e in caz de vandalism(mai ales in romania) - spatele e cam plat ..dar aici depinde de gusturile fiecaruia Eu personal daca ar fi sa aleg intre cele doua modele..fara retinere as alege astra cabrio (nu pt ca am opel). |
foarte expicit BUDYY ms mult dar astept pareri in continuare....
apropoo.... eu as opta pt miata :X:X:X |
Ce ne mai intrebi pe noi daca optezi ptr miata? Eu sunt fan Bertone (varianta 2.0 turbo) :)
|
Quote:
si mie-mi place 2.0t ...230 cp...:D dar la cat de mult merg eu cu masina sincer mi-ar prinde bine si o cisterna 2...cu benzina!:)) |
2 Attachment(s)
eu vreu sa stiu si parerile altora ca la mine e cam asa 46% bertone si 54% miata pt astea 2 .... ..acum astept sa vad ce zice lumea pareri sugestii etc....
sa mai adaugam una in joc .....nu e cine stie ce dar imi place si asta olek :) bmw z3 din 1999 cu motor 1.8 cu 120 cp ... |
Miata si Z3-ul mi se par pentru femei... adica au liniile rotunde, etc ... bertone-le pare mai agresiv .. mai ptr barbati .. asa mi se par mie
|
ms pentru opine....astept sa vad ce zic si altiii despre aceste 3 masinute :) sa vad la final ce iese.....
nu mai are nimeni nici o parere??? hmmm.....sariti cu sugestiii hmmmmmmmmmmmmm ...nu are nimeni nici o parere despre masinile astea???? bai frate am uitat ca vb de ozeneuriu:)) asta e......mai astept poate totusi e fost cineva pe marte ..si le-a vazut////:)) astept astronautii sa vb.... |
Eu iti recomand japoneza :) Dar altceva ...nu neaparat miata ! in aceeasi bani eu zic ca gasesti altceva cu hardtop! Mult mai sportiva si mai ok ca look , design decat Miata!
Spor la achizitie numa! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning