![]() |
vreau motor mai puternic pe e36
as avea nevoie de ceva sfaturi de la cunoscatorii in domeniu sau de la altii care au mai facut asa ceva
am un e36 compact din 94 cu motor M43B16 102cp si ... clar.... e prea putin vreau sa schimb motorul ... astept sugestii.... |
Re: vreau motor mai puternic pe e36
recomand m42 1800cm 140 hp...
|
2.5 :P
|
daca tot schimbi motorul, clar 2.5 sau 2.8.. nu te prosti cu 1.6/1.8 daca puterea este cea care iti lipseste..
|
fratilor mare dreptate aveti...
2.5, deja pus deoparte isi asteapta soarta, insa in afara de partea electrica cu care se rezolva cu ce o sa mai am probleme ... exemplu cutie, transmisie etc... (probleme in sensul montarii) |
pai cred ca iti tre si cutia, si diferential (fie el si stock, da' sa fie carcasa mare), franele pe disc pe spate (si asta cred ca atrage mai multe dupa ea), deci o sa ai un pic de munca. vb si tu cu cineva care a mai facut swap-uri, ca snt destui.
|
gata treaba... s-a gasit solutia.
mi s-a "pus pe felie" de catre un prieten din austria un compact e36 323ti cu un 2.5 sub capota, avariat dar cu motorul si transmisia in regula. mai ramane sa il aduc de acolo(inca nu stiu cu ce) si sa ma apuc de treaba multzam baieti... drumuri bune! revenim la subiect dupa ce il aduc... |
bafta!
|
multam fain
se poate inchide |
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning