Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   McLaren SLR Carbon by Project Kahn (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/135119-mclaren-slr-carbon-by-project-kahn.html)

boy_wonder 24-07-09 18:26

McLaren SLR Carbon by Project Kahn

13 Attachment(s)
SLR McLaren Carbon by Project Kahn

Tunerul britanic Project Kahn continua cu incercarea de perfectionare a masinilor perfecte si ne aduce astazi SLR McLaren Carbon.

Cu un design inconfundabil, inspirat de "Sagetiile Argintii" din Formula 1, supercarul germano-britanic nu simte nevoia de imbunatatiri estetice. Partea frontala cat mai lunga, "nasul" ce se termina cu celebra stea, "branhiile" laterale ce apartin parca unor pradatori din adancuri, usile ce se deschid in sensul aripilor de fluture, spatele un pic scurt dar impozant, eleronul ce iese timid din "caminul" sau si jantele cu design turbionar ce invart rotile... Toate aceste elemente se armonizeaza perfect si fac din SLR unul din cele mai exotice modele ale secolului 21. Stai si te intrebi de ce ai modifica acest model... Un raspuns greu de dat, asa ca sarim direct la modificari.

Si totusi, Project Kahn s-a gandit mult inainte sa modifice acest model. Tocmai de aceea, la final au mai ramas doar un nou set de jante - 20 inci pe fata si 21 inci pe spate - si stopuri fumurii. Sigur ca nu am vorbit serios. Acesta e stilul Project Kahn, cu modificari subtile dar de efect. Modificari care, de altfel, se continua si la interior, sub forma unor insertii de carbon sau piano black la nivelul volanului. Si nu numai...

Desigur, cei de la Project Kahn nu se puteau opri aici si au tinut neaparat sa puna cireasa pe tort. Cum altfel daca nu cu niste accesorii exclusiviste, cum ar fi un breloc pentru chei sau o umbrela de golf cu maner din fibra de carbon.

Cr0c0 F 24-07-09 18:35

Re: McLaren SLR Carbon by Project Kahn

super tare!!!! pff..

molady11 24-07-09 18:39

Incredibila ,ce linii perfecte are :X:X:X:X:X:X:X LUV

spiri14 24-07-09 18:56

arata bine, dar NU mi au placut niciodata jantele de la Kahn! .. arata mai bine cu cele stock

BiEmDabaLiu 24-07-09 19:12

Ce forma are zici ca e from outer space. iar jantele cad foarte bine.

allexutzzu 24-07-09 19:17

cel mai smecher mercedes...no comment! jantele sunt foarte reusite...

JohnyBoy 24-07-09 19:33

incredibil cum arata ... ce lambo sau ferarri :))

madboy 24-07-09 19:40

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2510752)
SLR McLaren Carbon by Project Kahn

Tunerul britanic Project Kahn continua cu incercarea de perfectionare a masinilor perfecte si ne aduce astazi SLR McLaren Carbon.

Cu un design inconfundabil, inspirat de "Sagetiile Argintii" din Formula 1, supercarul germano-britanic nu simte nevoia de imbunatatiri estetice. Partea frontala cat mai lunga, "nasul" ce se termina cu celebra stea, "branhiile" laterale ce apartin parca unor pradatori din adancuri, usile ce se deschid in sensul aripilor de fluture, spatele un pic scurt dar impozant, eleronul ce iese timid din "caminul" sau si jantele cu design turbionar ce invart rotile... Toate aceste elemente se armonizeaza perfect si fac din SLR unul din cele mai exotice modele ale secolului 21. Stai si te intrebi de ce ai modifica acest model... Un raspuns greu de dat, asa ca sarim direct la modificari.

Si totusi, Project Kahn s-a gandit mult inainte sa modifice acest model. Tocmai de aceea, la final au mai ramas doar un nou set de jante - 20 inci pe fata si 21 inci pe spate - si stopuri fumurii. Sigur ca nu am vorbit serios. Acesta e stilul Project Kahn, cu modificari subtile dar de efect. Modificari care, de altfel, se continua si la interior, sub forma unor insertii de carbon sau piano black la nivelul volanului. Si nu numai...

Desigur, cei de la Project Kahn nu se puteau opri aici si au tinut neaparat sa puna cireasa pe tort. Cum altfel daca nu cu niste accesorii exclusiviste, cum ar fi un breloc pentru chei sau o umbrela de golf cu maner din fibra de carbon.

WTF ?! Din cate imi amintesc asta a aparut acum cativa ani... Si nu stiu ce se entuziazmeaza unii mai sus... in afara de jantele alea mari (dar nashpa) nu vad vreo diferenta fata de cel stock! WTF, din nou

UNLORD 24-07-09 19:40

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 2510817)
arata bine, dar NU mi au placut niciodata jantele de la Kahn! .. arata mai bine cu cele stock

Impartasim acelasi punct de vedere. Si sunt aproape sigur ca astea sunt mai grele decat cele stock.

Claw166 24-07-09 20:26

mai frumos stock .

Scricy HKS 24-07-09 20:32

destul de frumos dar prefer Brabus sau Hamann8)

adrian78bmw 24-07-09 20:33

nici pe Range Rover nu imi plac jantele astea dar mai ales pe un supercar precum SLR..

e30_eVG3n 24-07-09 20:37

SLR Mclaren - o masina care nu mai are nevoie de nicio modificare. Poate singura versiune modificata care mi-a placut a fost ce-a facuta de Mansory.

country boy 24-07-09 20:40

urate jante intradevar dar masina e superba si in varianta stock si asa

Kia Rio :2gun:

Aron 24-07-09 23:04

it;s a yacht ???sau o masina ???prea de tot prea scump...prea prea...ce tot atata tot??:))

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning