![]() |
McLaren SLR Carbon by Project Kahn
13 Attachment(s)
SLR McLaren Carbon by Project Kahn
Tunerul britanic Project Kahn continua cu incercarea de perfectionare a masinilor perfecte si ne aduce astazi SLR McLaren Carbon. Cu un design inconfundabil, inspirat de "Sagetiile Argintii" din Formula 1, supercarul germano-britanic nu simte nevoia de imbunatatiri estetice. Partea frontala cat mai lunga, "nasul" ce se termina cu celebra stea, "branhiile" laterale ce apartin parca unor pradatori din adancuri, usile ce se deschid in sensul aripilor de fluture, spatele un pic scurt dar impozant, eleronul ce iese timid din "caminul" sau si jantele cu design turbionar ce invart rotile... Toate aceste elemente se armonizeaza perfect si fac din SLR unul din cele mai exotice modele ale secolului 21. Stai si te intrebi de ce ai modifica acest model... Un raspuns greu de dat, asa ca sarim direct la modificari. Si totusi, Project Kahn s-a gandit mult inainte sa modifice acest model. Tocmai de aceea, la final au mai ramas doar un nou set de jante - 20 inci pe fata si 21 inci pe spate - si stopuri fumurii. Sigur ca nu am vorbit serios. Acesta e stilul Project Kahn, cu modificari subtile dar de efect. Modificari care, de altfel, se continua si la interior, sub forma unor insertii de carbon sau piano black la nivelul volanului. Si nu numai... Desigur, cei de la Project Kahn nu se puteau opri aici si au tinut neaparat sa puna cireasa pe tort. Cum altfel daca nu cu niste accesorii exclusiviste, cum ar fi un breloc pentru chei sau o umbrela de golf cu maner din fibra de carbon. |
Re: McLaren SLR Carbon by Project Kahn
super tare!!!! pff..
|
Incredibila ,ce linii perfecte are :X:X:X:X:X:X:X LUV
|
arata bine, dar NU mi au placut niciodata jantele de la Kahn! .. arata mai bine cu cele stock
|
Ce forma are zici ca e from outer space. iar jantele cad foarte bine.
|
cel mai smecher mercedes...no comment! jantele sunt foarte reusite...
|
incredibil cum arata ... ce lambo sau ferarri :))
|
Quote:
|
Quote:
|
mai frumos stock .
|
destul de frumos dar prefer Brabus sau Hamann8)
|
nici pe Range Rover nu imi plac jantele astea dar mai ales pe un supercar precum SLR..
|
SLR Mclaren - o masina care nu mai are nevoie de nicio modificare. Poate singura versiune modificata care mi-a placut a fost ce-a facuta de Mansory.
|
urate jante intradevar dar masina e superba si in varianta stock si asa
Kia Rio :2gun: |
it;s a yacht ???sau o masina ???prea de tot prea scump...prea prea...ce tot atata tot??:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning