![]() |
corsa 1.2 a mea
3 Attachment(s)
salutari baieti, am si eu un mic smecheras.
|
Re: corsa 1.2 a mea
Dragut smecherasu tau albastru... planuri de viitor?
|
cred ca va ramane asa cum este, pe fata primeste roti pe 15 saptamana asta. imi place cum arata,as pune pe fata si spate bari de pe modelul mai ieftin, cele negre dar nu stiu cum va arata asa ca nu stiu inca. o folosim pt familie asa ca multe nu prea se schimba, dar poate totusi niste arcuri mai joase intra in program.
|
da dc numa pe fata roti pe 15? si crezi ca 1.2 invarte ceva la 15"? si dc bari negre? crezi ca dau mai bne? nush...mai gandeste-te
|
Quote:
|
nu e vorba de rusine....e vorba de motor daca are puterea necesara sa invarta rotiile!
|
pe fata am momentan de urgenta 185/70 R13 ce este printre echivalentul la 155/80 R13, si diferenta se simte dar nu foarte tare, daca urmeaza 185/55 R15 si va fi la fel atunci nu imi fac probleme, revin joi cu rezultatul, atunci montez rotile pe fata.
:-)si 1.2 ul e twinport:-) |
Quote:
|
draguta masina. Care este faza cu numerele rosii pe care scrie PROBE?
|
asa am luat-o, nici eu nu am inteles faza, dar s-a rezolvat in nicio saptamana
|
3 Attachment(s)
poze noi dupa rezolvarea rotilor pe fata
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu sunt probleme la invartirea rotilor pe loc, se descurca cu aceste marimi foarte bine. nu inteleg de ce sunt atatea marimi disponibile aproape difera pt fiecare tara. voi rulati pe 195/50R15, eu am gasit dat de producator si am montat 185/55R15. atasez chestia de unde m-am informat.
|
3 Attachment(s)
cateva poze mai recente
|
Quote:
si la mine e tot motor de 1.2 75 cp si jante pe 15'. Masina se comporta foarte ok, consumul mediu este undeva la 6,5 l/100km Sa o stapanesti sanatos! E model 2003 cumva? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning